Ο… απόηχος των προκριματικών

09:05 13/6/2017 - Πηγή: Fimotro

Περάσαμε αισίως το μέσον της διαδρομής, όσον αφορά την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το προηγούμενο τριήμερο διεξήχθει η 6η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων στη ζώνη της Ευρώπης και κάπου τα πράγματα ξεκαθάρισαν, ενώ αλλού… έμπλεξαν. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Α’ Όμιλος

Στον 1ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Σουηδία – Γαλλία 1-1, Ολλανδία – Λουξεμβούργο 5-0, Λευκορωσία – Βουλγαρία 2-1. Οι Σουηδοί με τη νίκη τους ανέβηκαν στην κορυφή, έστω και με ισοβαθμία

με τους Γάλλους, ενώ και η Ολλανδία μετά την καταιγιστική της εμφάνιση βρέθηκε στο -3 και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την εισοδό της στα μπαράζ. Ελπίδες έχει ακόμα και η Βουλγαρία, η οποία την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Σουηδία εντός, ενώ πολύ σημαντικό είναι το ματς Γαλλία – Ολλανδία.

Β’ Όμιλος

Στον 2ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Nήσοι Φερόε – Ελβετία 0-2, Λετονία – Πορτογαλία 0-3, Ανδόρα – Ουγγαρία 1-0. Μεγάλη αίσθηση έκανε η ήττα της Ουγγαρίας από την Ανδόρα, με την οποία οι Μαγυάροι μένουν εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης. Έτσι, στην κορυφή παρέμειναν οι Ελβετοί (18β) και τους ακολουθεί η Πορτογαλία με 15.

Γ’ Όμιλος

Στον 3ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Γερμανία – Σαν Μαρίνο 7-0, Αζερμπαϊτζάν – Β. Ιρλανδία 0-1, Νορβηγία – Τσεχία 1-1. Σε αυτόν τον όμιλο η Γερμανία δεν έχει αντίπαλο, καθώς έχει κάνει το απόλυτο 6/6, με τη Β. Ιρλανδία να ακολουθεί με 13 βαθμούς. Η ισοπαλία μεταξύ Νορβηγίας και Τσεχίας, ουσιαστικά εξουδετέρωσε και τις δύο από τη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Δ’ Όμιλος

Στον 4ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Σερβία – Ουαλία 1-1, Ιρλανδία – Αυστρία 1-1, Μολδαβία – Γεωργία 2-2. Ουσιαστικά, η κατάσταση δεν άλλαξε μετά και από αυτήν την αγωνιστική, αφού ήρθαν και τα τρία ματς ισόπαλα. Στην κορυφή παραμένει η Σερβία, ισοβαθμώντας όμως με την Ιρλανδία στους 12 βαθμούς, ενώ Ουαλία και Αυστρία βρίσκονται στο -4 και πρόκειται να αναμετρηθούν την επόμενη αγωνιστική.

Ε’ Όμιλος

Στον 5ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Πολωνία – Ρουμανία 3-1, Μαυροβούνιο – Αρμενία 4-1, Καζακστάν – Δανία 1-3. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, όσον αφορά την πρώτη θέση, αφού η Πολωνία έχει ξεφύγει στην κορυφή με 16 βαθμούς, ενώ στο -6 ισοβαθμούν το Μαυροβούνιο και η Δανία που θα μονομαχήσουν για την είσοδό τους στα μπαράζ.

ΣΤ’ Όμιλος

Στον 6ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Σκωτία – Αγγλία 2-2, Λιθουανία – Σλοβακία 1-2, Σλοβενία – Μάλτα 2-0. Η Αγγλία παρέμεινε στην κορυφή με 14 βαθμούς, όμως την ακολουθούν κατά πόδας η Σλοβακία (12β) και η Σλοβενία (11β). Θεωρητικά ελπίδες για τη δεύτερη θέση έχει ακόμα και η Σκωτία, η οποία βρίσκεται στους 8 βαθμούς. Πολύ σημαντικό είναι το ματς ΣλοβακίαΣλοβενία την επόμενη αγωνιστική.

Ζ’ Όμιλος

Στον 7ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: ΠΓΔΜ – Ισπανία 1-2, Ιταλία – Λιχτενστάιν 5-0, Ισραήλ – Αλβανία 0-3. Ισπανία και Ιταλία ισοβαθμούν στους 16 βαθμούς και είναι αδύνατο για τις άλλες ομάδες να ακολουθήσουν. Έτσι, η επόμενη αγωνιστική θα κρίνει την πρωτιά αφού έχουμε το ματς Ισπανία – Ιταλία.

Η’ Όμιλος

Στον 8o όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Εσθονία – Βέλγιο 0-2, Βοσνία – Ελλάδα 0-0, Γιβραλτάρ – Κύπρος 1-2. Μετά από αυτήν την αγωνιστική το Βέλγιο απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση, καθώς έφτασε τους 16 βαθμούς, ενώ ακολουθούν η Ελλάδα με 12 και η Βοσνία με 11 και θα δώσουν μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Θ’ Όμιλος

Στον 9ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Ισλανδία – Κροατία 1-0, Κόσοβο – Τουρκία 1-4, Φινλανδία – Ουκρανία 1-2. Ουσιαστικά στο τελευταίο λεπτό η Ισλανδία κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κροατία και την έπιασε στην κορυφή (13β). Μεγάλη ήταν και η νίκη της Ουκρανίας, η οποία την κράτησε στην ισόβαθμη με την Τουρκία στους 11 πόντους. Αυτή η τετράδα θεωρητικά μπορεί να διεκδικήσει και τις δύο πρώτες θέσεις, οπότε οι επόμενες αγωνιστικές αναμένονται συναρπαστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα