Ο ανδρεας ψυχαρης αποκαλει "λαμογιο" τον γιωργο παπανδρεου!!!

ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
Με πρωτοφανείς εκφράσεις και χαρακτηρισμούς επιτίθεται στο άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής κατά του Γ. Παπανδρέου ο Ανδρέας Ψυχάρης, ο οποίος αρθρογραφεί συχνά...
στην εφημερίδα που διοικεί ο πατέρας του. Αντιγράφουμε ολόκληρο το άρθρο :
ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΚΑΙ
ΛΑΜΟΓΙΑ Νο 2
Γεμάτη η εβδομάδα που μας πέρασε. Βαριά φορολογικά μέτρα, σχολεία που υπολειτουργούν, αλλά οι φεουδάρχες και τα λαμόγια καλά κρατούν. Η βάναυση φορολογία και οι στοχοποιημένοι έλεγχοι συνεχίζονται λόγω διοικητικής αποτυχίας των προηγούμενων κυβερνήσεων (συμπεριλαμβανομένης και αυτής που προέκυψε τον Ιανουάριο του 2015), ενώ το κράτος δείχνει να συνεχίζει να αδιαφορεί για την ποιότητα της νεοελληνικής Παιδείας. Οποιος έχει την ευχέρεια παρέχει στα παιδιά του ιδιωτική εκπαίδευση και τα στέλνει στη συνέχεια στο εξωτερικό. Αλίμονο σε αυτούς που δυστυχώς δεν έχουν αυτή την οικονομική δυνατότητα και θα υποστούν το άθλιο «εκπαιδευτικό» σύστημα, το οποίο, επιπλέον, χρυσοπληρώνουμε.
Η στοχοποίηση συνεχίζεται, προστατεύοντας όμως την ίδια στιγμή τους φεουδάρχες που κανείς δεν τους αγγίζει. Ποιος εισαγγελέας θα τολμήσει να θίξει τις παρανομίες τους; Οι υποθέσεις του αδήλωτου εκατομμυρίου, των μετόχων και κάποιου Χαϊκάλη ουδέποτε θα εξεταστούν. Ομως η κωμική καταγγελία του ηθοποιού αποτέλεσε τον περασμένο Δεκέμβριο πρώτη προτεραιότητα των πολιτικών που τώρα μας κυβερνούν. Η αντιπολίτευση βέβαια, κατώτερη των περιστάσεων, ασχολείται με τα γραπτά μηνύματα γκρίζων ματιών στην Ολομέλεια και αστειότητες στα όρια του γελοίου στην εσωκομματική της διαδικασία.
Τα λαμόγια συνεχίζουν τον χορό τους. Λαθρεμπόριο πετρελαίου και τσιγάρων ζημιώνει την ελληνική οικονομία - το κέρδος των «επιχειρηματιών» το επιμεριζόμαστε όλοι οι έντιμοι φορολογούμενοι. Η κλοπή της πνευματικής ιδιοκτησίας συμφέρει τους φεουδάρχες ώστε να διατηρούν την προπαγάνδα τους.
Ως πότε λοιπόν θα παραμένουν οι φεουδάρχες και τα λαμόγια στο απυρόβλητο; Ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009 έλαβε 44%. Τώρα έχει σταλεί σπίτι του και μπαίνει στη Βουλή μόνο χάρη στα άθλια προνόμια που του έχουν εκχωρήσει παλαιότεροι φεουδάρχες.
Keywords
Τυχαία Θέματα