Ντορα: καταλογιζει παλαιοκομματικα παιχνιδια σε πασοκ, νδ και λαος

Παλαιοκομματικά παιχνίδια και προεκλογικούς σχεδιασμούς καταλογίζει στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία άκουσε σήμερα τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα γραφεία του κόμματος από τον
ποντιακό σύλλογο... "Αξέχαστες Πατρίδες", που εκπροσώπησε και την Πανποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, τον Σύλλογο Καστελλοριζιών και τα παιδιά της Κιβωτού. «Ο ελληνικός λαός με αγωνία διαπιστώνει ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, την ώρα που θα έπρεπε ενωμένοι να δίνουν τη μάχη για να μπορέσουν να στηρίξουν τη χώρα σε μια εξαιρετικά δύσκολη διαπραγμάτευση, παίζουν παλαιοκομματικά παιχνίδια και έχουν στο μυαλό τους μόνο προεκλογικούς σχεδιασμούς. Λυπάμαι γι' αυτό», είπε η κ. Μπακογιάννη.
«Το αποτέλεσμα είναι να αποδυναμώνεται η χώρα την πιο κρίσιμη στιγμή, όπου η διαπραγμάτευση για τη σωτηρία της πρέπει να είναι επιτυχής», πρόσθεσε, ευχόμενη παράλληλα στον κ. Παπαδήμο να μπορέσει να πείσει τους αρχηγούς των κομμάτων ότι «πρέπει, επιτέλους, να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους».Νωρίτερα, η κ. Μπακογιάννη άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.Πρώτοι της έψαλαν τα καλάντα ο ποντιακός σύλλογος "Αξέχαστες Πατρίδες", που εκπροσώπησε και την Πανποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, και στη συνέχεια ο Σύλλογος Καστελλοριζιών και τα παιδιά της Κιβωτού.Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αντάλλαξε ευχές και έδωσε σε όλους γούρια για τη νέα χρονιά, ενώ σε δήλωσή της, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο ελληνικός λαός κατάφερε να τα βγάλει πέρα όταν βάλαμε το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό και ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες καλές γιορτές, υγεία και ηρεμία.
Keywords
Τυχαία Θέματα