Ντοκουμέντο – ο γιατρός που δολοφόνησε την 36χρονη, πλένει χαράματα μετά το έγκλημα το αυτοκίνητό του (βίντεο)

15:42 13/5/2017 - Πηγή: Fimotro

Στις 5:00 τα ξημερώματα, ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων -που λειτουργεί με κέρματα, χωρίς τη βοήθεια υπαλλήλου- και καθάρισε το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο ΤΑΤΙΑΝΑ live, στις 5 τα ξημερώματα, το αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και χρώματος με εκείνο του γιατρού, πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα και το κινητό του τηλέφωνο

επιβεβαιώνει από το στίγμα του, ότι ο γιατρός ήταν σε εκείνο το σημείο.

Το αυτοκίνητο καταγράφεται από 4 κάμερες στο βενζινάδικο. Φαίνεται να κατεβαίνει ο οδηγός, κάτι να κοιτάει στο πορτ μπαγκάζ. Αρχίζουν να γαυγίζουν τα σκυλιά της περιοχής. Εκείνος ενδεχομένως φοβάται, μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο, πηγαίνει στην πίσω πλευρά του πρατηρίου που συνδέεται με το αυτόματο πλυντήριο που λειτουργεί με κέρματα. Έμεινε για 10 λεπτά στο σημείο που ήταν οι σκούπες και στη συνέχεια φεύγει.

Αργότερα, ο ίδιος θα υποστήριζε ότι πήγε ξημερώματα να καθαρίσει το αυτοκίνητό του για να… «σκοτώσει» την ώρα του μέχρι να ξαναπάει στο νοσοκομείο. Είπε επίσης ότι είναι υποχόνδριος με την καθαριότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα