Ντέρμπι – ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο

21:57 15/1/2017 - Πηγή: Fimotro

Όταν μιλάμε για κακοποίηση του ποδοσφαίρου αυτό ακριβώς εννοούμε. Το σημερινό ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ. Ομάδες, προπονητές και παίκτες της πλάκας, διέσυραν το ποδόσφαιρο και δικαίως τους έκραξαν όλους μαζί οι φίλαθλοι. Επί της ουσίας; Αλλιώς τα είχαν υπολογίσει στην αρχή της σεζόν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, κι αλλιώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με τους πράσινους να είναι στο -13 και τους κιτρινόμαυρους στο -17 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθήστε

την εξελιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr ΕΔΩ.

Βέβαια ένα ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ πάντα θα είναι ντέρμπι, πόσο μάλλον όταν κι οι δύο θέλουν να διασφαλίσουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα εν όψει των πλέι οφ, με τον Παναθηναϊκό πάντως να έχει πάρα πολλά προβλήματα απουσιών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στην διάθεση του τους Ζέκα (τιμωρημένος), Εμποκού, Κουλιμπαλί, Γουακάσο (διεθνείς) και τους τραυματίες Κουτρουμπή, Μολέντο, Μέστο, συν τους Ιμπάρμπο, Ιβανόφ που δεν υπολογίζονται. Με λίγα λόγια του λείπουν εννιά ποδοσφαιριστές, επτά εκ των οποίων θεωρούνται βασικοί.

Στον αντίποδα ο Ζοζέ Μοράις θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Βράνιες, Αραβίδη και του τραυματία Τσιγκρίνσκι, ωστόσο η έκπληξη από τον Πορτογάλο ήρθε με την επιλογή του να αφησει εκτός ενδεκάδας τον Γιόχανσον.

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκος: Βλαχοδήμος Οδ., Μαρινάκης, Χουλτ, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Μπεργκ, Λέτο.
Στον πάγκο οι: Στιλ. Ρέις, Χουχούμης, Μπουμάλ, Σαμπά, Χατζηγιοβάνης, Ρινάλντι
ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊνταρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ
Στον πάγκο οι: Ανέστης, Μπακάκης, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανοπουλος, Αλμέιδα, Μπακασέτας

Keywords
Τυχαία Θέματα