Νίκος δένδιας : πάρα πολλοί άνθρωποι εχουν καχυποψία για το ευρω στην ελλάδα

dendΟ πρώην υπουργός της ΝΔ και βουλευτής Νίκος Δένδιας έριξε βόμβες. Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα βλέπουν με καχυποψία το ευρω. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο πρώην υπουργός δεν συμφωνεί με την άποψη αυτή ωστόσο οπως ειπε παρατηρεί τη συζητηση

που υπάρχει απο συμπολίτες μας που αυξάνονται συνεχώς ως προς τα οφελη του ευρω. Να δούμε που θα βρεθουμε αν συνεχιστεί αυτή η συζητηση ειπε ενω οταν ρωτήθηκε αν ο ιδιος συμμερίζεται την άποψη αυτή απάντησε πως δεν ειναι έτοιμος να κανει μια τέτοια συζήτηση για το αν η χώρα μπορεί να εγκαταλείψει την είσοδο στην ΟΝΕ .
Η οικονομια της χώρας χειροτερεύει απο την πολιτκή της κυβέρνησης σημείωσε με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά, οι ελευθεροι επσγγελματιές μαραζώνουν η χώρα οδηγείται στην φτωχοποίηση.

Σε οτι αφορά την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα η δυναμικής της λόγω της εκλογής Τραμπ στις ΗΠΑ μειώνεται ειπε ο κ. Δενδιας και η επίσκεψη δραματικά δεν εχει το ιδιο βαρος που θα είχε σε διαφορετική περίπτωση. Μακαρι να βοηθούσε η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα