Μονο τρεις χωρες ψηφισαν ελλαδα...

14:45 24/5/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΕΝΩ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΜΜΙΑ...
Μπορεί η Μαρία Έλενα Κυριάκου να έκανε μία πολύ καλή εμφάνισή στην σκηνή της Eurovision, ...
φαίνεται όμως πως δεν εντυπωσίασε το ευρωπαϊκό κοινό αφού η Ελλάδα βρέθηκε στην 19η θέση.

Η περσινή νικήτρια του «Τhe Voice» μπορεί να διαθέτει εκπληκτικές
φωνητικές ικανότητες όμως δεν στάθηκαν αρκετές για να πείσουν τους fans του ευρωπαϊκού θεσμού.

Η Ελλάδα συγκέντρωσε μόλις 23 βαθμούς αφού την ψήφισαν μόνο τρεις χώρες. Το κομμάτι «One last breath» πήρε από την Αλβανία ένα 10αρι και από την Κύπρο ένα 8αρι. Στη Μαρία Έλενα Κυριάκου έδωσε 5 βαθμούς και η Αρμενία.

Χαρακτηριστικό της χθεσινής βραδιάς ήταν και το κλίμα που επικράτησε στο Twitter για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, αφού τα tweets, με αφορμή της εμφάνισή της, πήραν «φωτιά» .

«Θέλω να κερδίσει η Ελλάδα ώστε να πάθουν τεράστιο πανικό γιατί θα πρέπει να το διοργανώσουν», ανέφερε χρήστης. Ένας άλλος έγραψε για το φόρεμα της Μαρίας Έλενας «Είναι τόσο φτωχοί που δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε φερμουάρ».

Και το... τρολάρισμα για το φόρεμα συνεχίστηκε από άλλους χρήστες αναρτώντας: «Δεν έχουν αρκετά χρήματα ούτε για να τελειώσουν το ράψιμο του φορέματος», ενώ υπήρξε και η απορία «Ποιος πλήρωσε το φόρεμα;».

Παρόμοια στάση κράτησαν και οι Έλληνες χρήστες, με λιγότερη δόση κακίας και περισσότερο χιούμορ.

«Αν είχε χιούμορ ο στυλίστας της Μαρίας Έλενας Κυριάκου θα έβαζε στο φόρεμα δύο κόκκινες γραμμές» ήταν ένα από το tweets ενώ σε ένα άλλο διαβάσαμε: «Τραγούδι ήταν τώρα αυτό που έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ;».
Keywords
Τυχαία Θέματα