Μια απαντηση στον "κ.π." για την ερτ...

21:24 26/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
αυτός ο Κ.Π. ανοίγει πληγές. Διαχρονικά η ΕΡΤ μετά την μεταπολίτευση εδιοικείτο από προσωπικότητες των τεχνών καί γραμμάτων, θα αναφερθώ σε μερικούς περισσότερο για να μάθουν οι νεότεροι, Χόρν Δ., Βλάχος Γ., Χατζηδάκις Μ. ως γνωστότεροι...
και απο αλλους ικανούς οι οποίοι αφησαν εργο καθώς και το στίγμα τους στην εξέλιξη της.
Μετα την ελευση του ΠΑΣΟΚ το 81 αρχισε ο κατήφορος της,κάθε πιστό αλλά άσχετο κομματόσκυλο που ηθελε προβολή δωρεάν για
την πολιτική του ανελιξη εν συνεχεία αναλάμβανε τα ηνία της κουβαλώντας μαζί του ενα τσούρμο ασχετους οι οποίοι ετρωγαν και επιναν εις υγείαν των κορόιδων.
Η κορύφωση των ασχέτων συνεχίστηκε μετά το 90 οταν στη θέση του προέδρου της, εβαλαν εναν λουλουδά στο επάγγελμα. Την σκυταλη πηραν το 93 εως το 04 κάποιοι οι οποιοι το 2000 αποψίλωσαν με μια γελοια οπως απεδείχθη εν συνεχεία δήθεν εθελουσία αλλά υποχρεωτική με αποτέλεσμα στους ολυμπιακούς του 04 να μην υπάρχουν τεχνικοί αλλά να φέρει ο γνωστος ρομέρο δικούς του με την σχετική χρεωση.
Το ετος 04 αναλαμβανει ως πολιτικος υπεύθυνος ενας απολυμένος απο το μεγα τσανελ ονοματι Ρουσοπουλος, αυτός κουβαλά ενα δικό του τσούρμο ως είθισται.Βάζει εναν ασημαντο προεδρο τον παναγοπουλο που δινει σε δευτεροκλασάτους δημοσιογραφους εως και 340.000 ευρω το χρονο περισσότερα απο τον μισθό του προέδρου της δημοκρατίας.Μετά το 09 κόβεται το φαγοπότι και αναλαμβάνει πολιτικός προιστάμενος ενας τύπος ασχετος τελείως, ονόματι μοσίελος, Μόσιαλος αν θυμάμαι καλως ο οποίος αρχισε να κοβει και να ράβει κατά το δοκούν,θα καταργούσε το ενα θα καταργούσε το αλλο νομίζοντας οτι θα αφηνε εργο χωρις καμμιά μελέτη αλλα γιατι ετσι νομιζε.
Αφού δεν πρόκανε να εφαρμοσει το εργο του ερχεται φουριόζος ο σαμαράς και κάνει παγκόσμια πρωτοτυπία, κλείνει την κρατική ραδιοτηλεόραση αφήνοντας τον ελληνισμό σε ολο τον κόσμο στο σκοτάδι δια στόματος Κεδίκογλου ο οποίος δεν ειχε το σθένος να αρνηθεί μιάς και ειχε κανει καριέρα σε αυτήν.
Ομως φτιαχνει τη ΝΕΡΙΤ βάζοντας στο λογότυπο και το ιντερνετ λες και ειναι ιντερνετ καφε, μαλλον συμβολή ανεγκέφαλου συμβούλου.Το αξιοσημείωτο ειναι οτι μέσα στον ορυμαγδό των φυγε εσυ ελα εσυ επιπλέει ο Χαραλάμπης Ταγματάρχης ως ο πλεον ειδήμων περί τα τηλεοπτικά μιας και εκανε στη NOVA η οποία παίζει νυχθημερόν προγραμμα κονσέρβα δηλ.ετοιμο! Φαίνεται οτι δεν υπάρχει ικανότερος η μήπως κρύβονται αλλες δουλείες;
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Keywords
Τυχαία Θέματα