Μελος του δς της ερτ για τ ... οργια στην ερτ!!!

10:14 25/1/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο InsiderΆρχισαν και δημοσίως τα όργανα για τα όργια στην ΕΡΤ. Γράφουμε συνεχώς: * για την παντελή έλλειψη αξιοκρατίας αλλά και για την προσπάθεια επιβολής ηθών άλλων εποχών όπου άριστοι Διευθυντές κρίνονται από ρουφιάνους και παραμύθια... της χαλιμάς ότι δήθεν "δεν εκφράζονται θετικά για τον υπουργό" (εδώ)
* για τις στρατιές ακριβοπληρωμένων (με 4.000 ευρώ τον μήνα, παρακαλώ) ημετέρων άνευ προσόντων, την ίδια ώρα που ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δηλωνει ότι η Κυβέρνηση " δεν κάνει εξαιρέσεις στο ενιαίο μισθολόγιο". Ναι, δεν κάνει εξαιρέσεις, εκτός από τις... εξαιρέσεις τωνδιορισμών από τον ίδιο τον Εκπρόσωπο!!! (εδώ)
* και για τα σκάνδαλα που είτε δημιούργησε η ίδια η τοποθετημένη από τον Σίμο Κεδίκογλου Διοίκηση του Νίκου Σίμου είτε αρνείται να στείλει στον εισαγγελέα για να προστατεύσει ημέτερους εντός και εκτός ΕΡΤ. Και αυτό παρά την διαρκή ζημιά στο ταμείο της ΕΡΤ για την οποία γνωρίζουν πλέον όλα τα μέλη του ΔΣ.(εδώ)
Χθές, μετά την λήξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, το Μέλος του ΔΣ Τέλης Σαμαντάς δήλωσε:
"Ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ εκφράζω τη ριζική αντίθεσή μου στις πρόσφατες αποφάσεις της διοίκησης, με τις οποίες αντικαταστάθηκαν έμπειρα επιτελικά στελέχη της εταιρείας. Η αντίθεσή μου αφορά και τις αδιαφανείς διαδικασίες αντικατάστασης, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τον κανόνα της τεκμηριωμένης αξιολόγησης και την αρχή της αξιοκρατίας.Μετά την απομάκρυνση του Γ.Δ. Τηλεόρασης κ.Κώστα Σπυρόπουλου απομακρύνθηκε ο Διευθυντής Δορυφορικών προγραμμάτων κ. Ν.Μεγγρέλης, η συντονίστρια της ΕΤ-1 κα. Ελ.Χοιδά και αντικαταστάθηκε ολόκληρη η Επιτροπή Προγράμματος από πρόσωπα στερούμενα της απαραίτητης εμπειρίας. Προηγουμένως είχαν οριστεί, χωρίς καμία λειτουργική ή επιχειρησιακή τεκμηρίωση, αναπληρωτές διευθυντές τόσο στη Δορυφορική, όσο και στη Διεύθυνση προγράμματος.Διαπιστώνω ότι ,δυστυχώς, προωθείται με αδιαφανή τρόπο ένα δίκτυο οργανωτικού ελέγχου της ΕΡΤ με έκδηλα κομματικά χαρακτηριστικά.Οι αποφάσεις και οι μεθοδεύσεις αυτές με βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετο. Η νέα διοίκηση τόσο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όσο και στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έχει υποσχεθεί την υπεράσπιση της αξιοκρατίας. Με λύπη μου παρατηρώ πως η υπόσχεση αυτή δεν τηρείται. Δεν ήρθαμε εδώ για να απαξιώσουμε έμπειρα στελέχη , ούτε για να μοιράζουμε πόστα, ούτε για να διανέμουμε, χωρίς λόγο, διευθυντικά επιδόματα.Με βάση αυτή τη συλλογιστική ζητώ την επανεξέταση όλων των σχετικών αποφάσεων".
ΤΕΛΗ ΣΑΜΑΝΤΑ,ασε τις "επανεξετάσεις", αυτοί την έχουν δει ότι άμα σκοντάψεις στο σκαλοπάτι και βλαστημήσεις "γ.... τα υπουργεία μου" να σε πηγαίνουν για απόλυση!
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ζήτα για το χοντρό σκάνδαλο του Δορυφορικού (για ευκολία σου ξανά εδώ), όσο ακόμα έχεις την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Αυτοί που στήσαν και καλύπτουν το σκάνδαλο ειναι οι ίδιοι που προωθούν το "δικτυο οργανωτικού ελέγχου της ΕΡΤ με έκδηλα κομματικά χαρακτηριστικά", όπως πολύ σωστά λές, ακριβώς για να μπορούν να ... παράγουν και να ...συγκαλύπτουν σκάνδαλα.
ΝΙΚΟ ΣΙΜΟ,τα στερνά τιμούν - ή καταδικάζουν- τα πρώτα...
ΜΑΞΙΜΟΥ,δεν νομίζετε ότι υπονομεύεται το κύρος του Πρωθυπουργού Αντωνη Σαμαρά, την ωρα που κανει δηλώσεις για τους απεργούς στο Μετρό ότι "δεν θα γίνουν εξαιρέσεις στο Ενιαίο Μισθολόγιο", να γίνεται ξανά μανά το ίδιο πάρτι κολητών με μισθούς 4.000 ευρώ το μήνα στην ΕΡΤ και όχι απλώς από την ίδια την Κυβέρνηση αλλά από τον ίδιο τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό;Και τι θα γίνει αν στο πρώτο δικαστήριο που θα δικάζεται απεργός που έχει αρνηθεί την επιστράτευση προσκομίσει τις πρόσφατες αποφάσεις για μισθούς 4.000 ευρώ το μήνα στην ΕΡΤ (για ευκολία σας, ξανά εδώ) και ο Δικαστής που έχει φάει απανωτές μειώσεις μισθού στο κεφάλι και παίρνει το ενα τρίτο από αυτά τα ποσά τον αθωώσει πανηγυρικά και μετ' επαίνων; Πόσες εβδομάδες ακόμα θα αντέξει η Κυβέρνηση με την Αθήνα σε παράλυση;
InsiderΥΓ: Εκτός αν το "Επικοινωνιακό Επιτελείο" επιθυμεί, αντί να πηγαίνει ο κόσμος στην δουλειά του, να κάθεται σπιτι για να βλέπει τα εξαιρετικά επιτυχημένα βίντεο Κεδίκογλου για το ΣΥΡΙΖΑ...
Keywords
Τυχαία Θέματα