Μεγαλο φιασκο η εξεταστικη για το μνημονιο, υποστηριζει το πασοκ...

09:35 21/5/2015 - Πηγή: Fimotro
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΩΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!
Η εξεταστική για τα μνημόνια εξελίσσεται σε μεγάλο φιάσκο, υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ εξηγώντας ότι η επιτροπή...
αρχίζει τις εργασίες της, ενώ η κυβέρνηση συνομολόγησε και παρέτεινε το δεύτερο μνημόνιο και ετοιμάζεται να βάλει τη χώρα στο τρίτο μνημόνιο, λόγω της βλάβης που έχει ήδη προκαλέσει στην οικονομία.

Στη
σχετική ανακοίνωση η Χαριλάου Τρικούπη, εκτιμά ότι βασική μέριμνα του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή είναι «να μην ενοχλήσει ορισμένους πρώην πρωθυπουργούς». «Μα ποιοι έχουν πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα αν όχι οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί και ο νυν πρωθυπουργός; Τι φάρσα είναι αυτή;», διερωτάται η Χαριλάου Τρικούπη.

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι δεν οργανώνεται μία συζήτηση με βάση τα ταμειακά, δημοσιονομικά και μακροοικονομικά δεδομένα και άρα με την ΤτΕ, το ΓΛΚ, τον ΟΔΔΗΧ, την ΕΛΣΤΑΤ και τη Eurostat, ενώ καταλογίζει στην Επιτροπή ότι προτάσσει σημαντικές ΜΚΟ, όπως οι «Γιατροί χωρίς σύνορα», που ωστόσο δεν μπορούν να συνεισφέρουν στην καταγραφή των βασικών δεδομένων, σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη.

«Είναι προφανές ότι κάποιοι ήδη μετάνιωσαν για τη συγκρότηση μιας επιτροπής που είναι αναπόφευκτο να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ», καταλήγει.
Keywords
Τυχαία Θέματα