Μαξιμου κατα μητσοτακη: υποσχονται ευημερια αυτοι που ελαβαν δωρο ενα τηλεφωνικο κεντρο siemens...

16:00 17/1/2016 - Πηγή: Fimotro
...AΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...
Μόλις τρεις ημέρες πριν την προγραμματισμένη πρώτη συνάντηση ...
του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση ανεβαίνει.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωσηγια το ασφαλιστικό στην οποία επισημαίνει πως με την πολιτική της η κυβέρνηση οδηγεί μεγάλα στρώματα
του ελληνικού λαού στην φτωχοποίηση.Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη επισημαίνει ότι έρχονται «μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων, μειώσεις μισθών και εξοντωτική αύξηση εισφορών» και επικρίνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι «καταργεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα που θέσπισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί την πιο σύγχρονη, διαφανή, αποτελεσματική μέθοδο κοινωνικής προστασίας».

«Η Ελλάδα καθίσταται ολοταχώς η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα δίχως σύγχρονο σύστημα κοινωνικής προστασίας και συνοχής» αναφέρουν τα στελέχη της ΝΔ.

Διαβάστε την ανακοίωση της ΝΔ«Το κοινωνικό κράτος που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτο. Διότι δίχως ανάπτυξη κανένα κοινωνικό κράτος δεν μπορεί να παρέχει στους πολίτες ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμά την ανάπτυξη και τιμωρεί τους πολίτες χρεώνοντάς τους το τίμημα των ελλειμμάτων και της ύφεσης που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έφερε. Η διαχείριση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει κοστίσει 7% στο ΑΕΠ, ενώ η επίπτωση στο χρέος είναι 25% του ΑΕΠ.
Αυτά προσπαθεί να τα αντισταθμίσει με μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων, μειώσεις μισθών και εξοντωτική αύξηση εισφορών.
Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καταργεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα που θέσπισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί την πιο σύγχρονη, διαφανή, αποτελεσματική μέθοδο κοινωνικής προστασίας.

Η Ελλάδα καθίσταται ολοταχώς η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα δίχως σύγχρονο σύστημα κοινωνικής προστασίας και συνοχής.
Βαδίζουμε ολοταχώς προς φτωχοποίηση μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας.
Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει σύντομα το εναλλακτικό σχέδιό της για το ασφαλιστικό».
Μαξίμου: Υπόσχονται ευημερία αυτοί που έλαβαν δώρο τηλεφωνικό κέντρο Siemes αξίας 120.000 ευρώΛίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, ήρθε μια σκληρή απάντηση με σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο γίνεται αναφορά σε παλαιότερη υπόθεση σχετικά μετηλεφωνικό κέντρο της Siemens με το οποίο είχε εξοπλιστεί το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε το σχόλιο από το Μέγαρο Μαξίμου για την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ για το Ασφαλιστικό:

«Αυτοί που γονάτισαν τον τόπο, αυτοί που δεν πρόλαβαν να απολύσουν 15.000 ανθρώπους και να εξαφανίσουν τις επικουρικές συντάξεις, με χοντρά ψέματα υπόσχονται σήμερα ευημερία στους πολίτες από ένα τηλεφωνικό κέντρο Siemens αξίας 120.000 ευρώ που έλαβαν ως δώρο. Αλλά κανείς σε αυτό τον τόπο δεν είναι χθεσινός».
Keywords
Τυχαία Θέματα