«κοκκινα φαναρια» νεα version: στο ρολο της μανταμ μαρι-(τσατσασ) οι παππακρετσος σκηνοθεσια: μαξιμου!

11:59 26/8/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
([email protected])
«Η Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου υλοποιεί ένα πρωτοφανές σχέδιο ελέγχου των Μέσων Ενημέρωσης, χτίζοντας “γέφυρες διαπλοκής” με τους παλαιούς και νέους καναλάρχες. Ουδόλως ενδιαφέρεται για την...
τήρηση της νομιμότητας αλλά επιχειρεί τη χειραγώγηση των Μέσων Ενημέρωσης.

Η Νέα Δημοκρατία
δεν πρόκειται να αναγνωρίσει, ούτε να νομιμοποιήσει, ούτε να αποδεχθεί ένα διαγωνισμό στον οποίο δεν εμπλέκεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), παραβιάζοντας ευθέως το Σύνταγμα…» Ν.Δ

«Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...» ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΕΛ

«Έτσι όπως γίνεται ο διαγωνισμός μπορεί να διεκδικήσουν τηλεοπτικές άδειες ακόμη και μαφίες που διαθέτουν χρήματα για να ελέγχουν ΜΜΕ» ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτο κι΄όμως αληθινό!!!

Όλο το σκηνικό της δεκαετίας του ΄60 με «τα κόκκινα φανάρια» που γυρίστηκαν στην «Τρούμπα», Φίλωνος και Νοταρά στο σπίτι της Μαντάμ μαρί (της αξέχαστης Δέσπως Διαμαντίδου στο ρόλο της …Τσατσάς, γυρίζεται σε νέα Version στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας ενημέρωσης και επικοινωνίας. Πίσω από το Πάντειο πανεπιστήμιο με φόντο τον φοιτητόκοσμο.

Τις 5 γυναίκες των κόκκινων φαναριών(μία εκ των οποίων είναι η νεόκοπη «ιερόδουλος» Μυρσίνη δεν θα μπει στη διαδικασία διεκδίκησης από τους 9 μνηστήρες καναλάρχες λόγω του άτακτου παρελθόντος. Το γύρισμα των κόκκινων φαναριών με αφορμή τις 4 τηλεοπτικές άδειες αποφάσισε το Μαξίμου σε νέα έκδοση, μεταφέροντας την Τρούμπα σε νέο μοντέρνο χώρο με σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Το ρόλο των γυναικών, της Τρούμπας, Ελένη, Μαίρη, Μαρίνα, Άννα και της νεόκοπης ιερόδουλου Μυρσίνης θα ενσαρκώσουν οι 4 τηλεοπτικές άδειες, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Μαξίμου που έχει και την σκηνοθεσία.

Έχουν επιστρατευθεί όλα τα «παράνομα» σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα για όποιον καναλάρχη επιθυμεί να πλαγιάσει στο κρεβάτι με ένα από τα λαμπερά κορίτσια και να αποκτήσει λάμψη, αναγνώριση και κοινωνική επιρροή δίνοντας τα περισσότερα χρήματα… Το ρόλο της Μαντάμ παρί-τσατσάς που έπαιζε η αξέχαστη Δέσπω Διαμαντίδου έχουν αναλάβει οι ΠαππαΚρέτσος που χειρίζονται και τα οικονομικά διεκδικώντας μεγάλα ποσά για τις «καλλονές» που θα τους προσφέρουν.

Το ρόλο του «Ντόρη» του αδίστακτου σωματέμπορα που ενσάρκωσε ο Γιώργος Φούντας, το Μαξίμου δεν τον έχει ανακοινώσει, τον κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, για την ημέρα που οι καναλάρχες θα διεκδικήσουν τις καλλονές!

Το περίφημο σπίτι-σκηνικό της Τρούμας του Πειραιά Phryne΄s, έχει μεταφερθεί στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας ενημέρωσης και επικοινωνίας και είναι κθ΄όλα έτοιμο για να μην υπάρξουν διαρροές και απρόσκλητοι ηδονοβλεψίες την ώρα της…πράξης.

Τα δένδρα γύρω από το κτήριο έχουν κοπεί σύμφωνα με δημοσιεύματα, για να μην σκαρφαλώσουν επίδοξοι καναλάρχες όπως Μαρινάκης Αλαφούζος και άλλοι ή εκροσωποί τους και δώσουν στοιχεία για τις επιδόσεις στη διάρκεια της συνουσίας. Το Μαξίμου έχει φροντίσει να μην λείψει τίποτα στους εμπλεκόμενους, που δεν θα έχουν επαφή με τον έξω κόσμο. Ακόμα σε ειδικούς χώρους διακριτικά υπάρχουν και «προφυλακτικά» για όσους επιθυμούν να είναι προσεκτικοί από τις διάφορες ασθένειες κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους.

Μέσα σε αυτόν τον απίστευτο εξευτελισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας, πρωτοφανούς στα παγκόσμια χρονικά πλειστηριασμού τηλεοπτικών αδειών, έχουν τοποθετηθεί μέσα στο κτήριο: 120 κρεβάτια στρατού(ούτε ο 6ος στόλος να αποβιβαζόταν στον Πειραιά). Χημικές τουαλέτες και ένα πλούσιο μενού φαγητού που προσφέρεται μόνο στα λουξ Ξενοδοχεία Ritz και Four Season.

Αγαπητοί φίλοι, με εκπλήσσει το γεγονός, ότι, καθηγητές, επιχειρηματίες και εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνικής ζωής του τόπου, αποδέχονται έναν τέτοιο τρόπο διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. Έναν διαγωνισμό που διασύρει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη χώρα μας διεθνώς.

Απορώ πως δεν αποχωρούν ομαδικά από το διαγωνισμό αφού είναι παράνομος χωρίς διεθνή πιστοποίηση και συμμετέχουν, πολύ περισσότερο όταν υπάρχει η διαβεβαίωση από την αντιπολίτευση ότι θα καταργήσει το νόμο και προτιμούν τον εξευτελισμό τους. Τόσα πολλά λεφτά έχουν και θέλουν να τα πετάξουν;

Δυστυχώς, ο Νίκος Παππάς και οι δορυφόροι του παρασύρουν τον ανήμπορο Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια δύσοσμη διαδικασία χωρίς τέλος.

Και η δυσοσμία αυτή θα αρχίσει να απλώνεται αμέσως μόλις καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός του διαγωνισμού, εάν και εφ΄όσον ολοκληρωθούν θα γυρίσματα των «Κόκκινων Φαναριών» στο Phryne΄s και δεν έχουμε Σόδομα και Γόμορρα… Αυτό θα φανεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και τον σωματέμπορα που ενσάρκωσε ο Γιώργος Φούντας. Τώρα δεν γνωρίζουμε ποιος θα παίξει αυτόν το ρόλο στους σκοτεινούς διαδρόμους του «μπουρδέλου» στη διάρκεια των γυρισμάτων!
Keywords
Τυχαία Θέματα