Καμια αποπειρα απαγωγης δεν εγινε στην γλυφαδα!

11:31 22/8/2016 - Πηγή: Fimotro
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΨΕΜΑ
Από χθες η αστυνομία ερευνούσε την καταγγελία δυο ανηλίκων για απόπειρα αρπαγής σε βάρος τους στην περιοχή της Γλυφάδα. Τα δύο αδέλφια, 9 και 12 ετών, ανέφεραν ότι χθες το μεσημέρι, ενώ πήγαιναν από το σπίτι τους σε σπίτι φίλου τους...
για να παίξουν, τα πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα που κατέβηκε από ένα λευκό βαν και προσπάθησε να αρπάξει το ένα από αυτά.
Τα
δύο παιδιά ισχυρίστηκαν πως φώναξαν και η γυναίκα εγκατέλειψε την προσπάθειά της και διέφυγε με το βαν. Τα δυο παιδιά ανέφεραν το περιστατικό στη μητέρα του φίλου τους η οποία ενημέρωσε το τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.
Στη συνέχεια, τα δύο αδέλφια εξετάστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως αποδείχθηκε σήμερα, δεν υπήρξε ποτέ λευκό βαν και δεν έγινε καμία απόπειρα απαγωγής.
Η ιστορία που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία ήταν ένα επιπόλαιο παιδικό ψέμα. Τα δύο παιδιά επινόησαν το περιστατικό όπως τελικά παραδέχτηκαν και τώρα οι αστυνομικοί καλούνται να μάθουν γιατί έπλασαν αυτή την ιστορία.
Πηγή: www.lifo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα