''kamia anoxh σε μηχανισμους που υπονονευουν τη δημοκρατικη νομιμοτητα''...

16:01 26/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Την ανάγκη να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικό τρόπο όλοι οι παράνομοι μηχανισμοί που υπονομεύουν τη δημοκρατική νομιμότητα...
διατυπώνει η ΔΗΜΑΡ με αφορμή και την ανάρτηση στο διαδίκτυο της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» (ΚΕΕΔ) που μεταξύ άλλων καλεί την κυβέρνηση σε παραίτηση.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «όσο προχωρά η διερεύνηση για τη δράση της Χρυσής Αυγής,
τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καταγράφουν τον εγκληματικό χαρακτήρα της οργάνωσης, αλλά και τη διασύνδεσή της με κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς».
«Την ίδια ώρα δημοσιοποιούνται στοιχεία για παραστρατιωτικές, αντιδημοκρατικές κινήσεις εφέδρων, απόστρατων, "ομάδων πολιτοφυλακής" που ανοιχτά στρέφονται ενάντια στη συνταγματική και δημοκρατική ομαλότητα», συμπληρώνεται.
Η Δημοκρατική Αριστερά τονίζει ότι ήδη πριν ένα χρόνο είχε φέρει το θέμα των ταγμάτων εθνοφυλακής στη Βουλή με σχετική της επίκαιρη ερώτηση.
«Σήμερα χρειάζεται με αποφασιστικό τρόπο να αντιμετωπιστούν όλοι οι παράνομοι μηχανισμοί που υπονομεύουν τη δημοκρατική νομιμότητα και επιθυμούν να γυρίσουν τη χώρα σε σκοτεινές περιόδους. Καμία ανοχή. Καμία ταλάντευση!», καταλήγει η ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα