Η realnews που κυκλοφορει εκτακτως απο το σαββατο

14:31 23/1/2015 - Πηγή: Fimotro
KAI TA ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Τα σχέδια και οι συμμαχίες της επόμενης μέρας" κυκλοφορεί, εκτάκτως από το Σάββατο η Realnews, στην οποία οι...
ένδεκα πολιτικοί αρχηγοί ανοίγουν τα χαρτιά τους. Ανάμεσα στα άλλα λένε:
- Αντώνης Σαμαράς: "Θα επισπεύσουμε τα πάντα. Την έξοδο από το μνημόνιο,
τη συμφωνία για την επόμενη μέρα και την ελάφρυνση του χρέους".

- Αλέξης Τσίπρας: "Αμεση προτεραιότητα η ριζική λύση για το χρέος και η αποδέσμευση από την καταστροφική πολιτική της λιτότητας".

- Ευάγγελος Βενιζέλος: "Θα συμμετέχουμε σε όλους τους κύκλους επαφών για τον σχηματισμό κυβέρνησης".

- Σταύρος Θεοδωράκης: "Εθνικές συνεννοήσεις θέλει η χώρα και όχι μικρούς μεσσίες, όμηρους κομματικών ισορροπιών".

- Δημήτρης Κουτσούμπας: "Το κρίσιμο για τον λαό είναι τι αντιπολίτευση θα υπάρχει. Αν θα υπάρχει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση".

- Φώτης Κουβέλης: "Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα: Με ποιον θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ".

- Πάνος Καμμένος: "Θα συμμετάσχουμε σε μια κυβέρνηση στην οποία οι εταίροι μας θα σεβαστούν τις κόκκινες γραμμές που έχουμε διατυπώσει".

- Νίκος Μιχαλολιάκος: "Θα είναι ιστορικά παράδοξο να μου αναθέσουν μέσα από το κελί της φυλακής μου να συγκροτήσω κυβέρνηση".

- Γιώργος Παπανδρέου: "Κανένα κόμμα, ούτε αυτοδύναμο, δεν μπορεί να κυβερνήσει σήμερα, σε αυτή τη συγκυρία, μόνο του".

- Γιώργος Καρατζαφέρης: "Δεν με φοβίζει ο Τσίπρας. Με φοβίζουν οι συνιστώσες που την επόμενη μέρα θα πιέζουν για πράγματα εξωπραγματικά".

- Αγγελος Χάγιος: "Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ δεν προσφέρει κριτική στήριξη ούτε ανοχή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Ποιους να... μην ψηφίσουμε!". Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει χαρακτηριστικά: "Οι ανεπάγγελτοι κομματικοί αφισοκολλητές, οι παρατρεχάμενοι και οι "κηπουροί" των αρχηγών, αλλά και οι "πρίγκιπες" των πολιτικών οικογενειών που πέφτουν ουρανοκατέβατοι, με... αλεξίπτωτο, στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, χωρίς καμμιά προηγούμενη εμπειρία ζωής, πρέπει επιτέλους να δουν την κόκκινη κάρτα της κοινωνίας. Πρέπει να "αποβληθούν" από το πολιτικό παιχνίδι. Τους δοκιμάσαμε και τους ξέρουμε".

Είναι η πιο κρίσιμη εκλογή για το μέλλον τα πατρίδας, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του. Ο λαός μας ρίχνει το νόμισμα με την "Κορώνα" να πέφτει στον αδοκίμαστο Αλέξη Τσίπρα και το "Γράμματα" στον απελπιστικά δοκιμαζόμενο Αντώνη Σαμαρά. Και με τη φτωχολογιά να επιλέγει ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: "Τι άλλο έχω να χάσω", τους δε νοικοκυραίους να παραμένουν στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας: "Τι θέλεις, τι γυρεύεις, κάτσε στα αυγά σου"! Η πατρίδα όμως εξακολουθεί να έχει ανάγκη από μια ανατρεπτική φουρνιά νέων πολιτικών που θα την οδηγήσουν αργά ή γρήγορα στη μεγάλη αλλαγή, όσο και αν χρειαστεί να συγκρουστεί με το παντοδύναμο Σύστημα.

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

- Μήνυμα από το Βερολίνο. "Να σχηματιστεί νέα κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα". Η Μέρκελ δηλώνει έτοιμη να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού.

- Τρεις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν: Ολγα Κεφαλογιάννη, Νίκος Βούτσης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Η κριτική τελείωσε, η κρίση έρχεται. Και για αυτό η "Πράβδα" σ' αυτό το φύλλο καταφεύγει σε λέξεις δίχως ήχους, προσπαθώντας να ακούσει σκέψεις. Δύσκολο για κείμενα που έχουν μάθει να φωνάζουν, πλην όμως και ηδύτερον και σοφότερον..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Η εξομολόγηση καρδιάς της Αννας Βίσση: "Εχω ανάγκη τον έρωτα!". Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά αποκλειστικά στην "R" για την προσωπική της ζωή και για το νέο της θεατρικό "στοίχημα".

- Δούκισσα Νομικού: "Θέλω να γίνω μαμά όσο είμαι μικρή". Η λαμπερή παρουσιάστρια δηλώνει στην "R" πως επιθυμεί να φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια.

- Ο Λε-Πα είναι ερωτευμένος. Το μοντέλο Χριστιάνα Καρνέζη έχει κλέψει την καρδιά του γνωστού τραγουδιστή.

- Σε κρίσιμη καμπή η σχέση τους. Ο παραγωγός Θεοφάνης Κιρκινέζος και η παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη δεν μένουν πια μαζί!

- Στα δίχτυα της Αννας Ζηρδέλη ο Τζεμπούρ.

- Κέβιν Κλάιν: "Πρώτα η οικογένεια, μετά το Χόλιγουντ".
Keywords
σαββατο, σαββατο, αλέξης τσίπρας, φώτης κουβέλης, νίκος μιχαλολιάκος, γιώργος παπανδρέου, νεα δημοκρατια, δουκισσα νομικου, ανθή σαλαγκούδη, kai, πρωτοσελιδα, σαμαρας, μνημονιο, τσιπρας, λύση, χρεος, βενιζελος, δίλημμα, συριζα, καμμενος, μιχαλολιάκος, παπανδρεου, καρατζαφερης, νέα, μερκελ, ολγα, λοβερδος, θεατρο, δουκισσα, καρνεζης, Αντωνης Σαμαρας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εφημεριδα δημοκρατια, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, μνημονιο 2, ανταρσυα, αλλαγη ωρας 2012, μνημονιο 3, μιχαλολιάκος, αλέξης τσίπρας, φώτης κουβέλης, νίκος μιχαλολιάκος, κουβελης, μιλα, βερολινο, δημοκρατια, πρωτοσελιδα, αυγα, αρθρο, ανθη, βισση, βρισκεται, γιώργος παπανδρέου, δίλημμα, διχτυα, αιθουσα, υπαρχει, εξομολογηση, ερχεται, ζωη, ζωης, θεοδωρακης, κυβερνηση, κομμα, λύση, μαμα, μπορειτε, παντα, οικογενεια, ολγα κεφαλογιαννη, ολγα, σκεψεις, σχεδια, τραγουδιστρια, φυλλο, φτωχολογια, χατζηνικολαου, χρηστος, δημητρης, ετοιμη, χωρα, kai, κειμενα, καρδια, λεξεις, νομικου, παιχνιδι
Τυχαία Θέματα