Η realnews εκτακτως αυριο στα περιπτερα

ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Γυρνούν την πλάτη στα κόμματα!" κυκλοφορεί η Realnews, η οποία εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στα περίπτερα από την Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου...
Η εφημερίδα φιλοξενεί μεγάλη δημοσκόπηση που διηνήργησε η MRB και στην οποία "οι πολίτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το πολιτικό σύστημα".

Όπως
προκύπτει από την έρευνα "το άθροισμα ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ. είναι μόλις 33,3%", ενώ 4 στους 10 πολίτες αρνούνται να επιλέξουν κάποιον πολιτικό σχηματισμό. "Οργή, ανησυχία, φόβος, ντροπή είναι οι λέξεις που εκφράζουν 8 στους 10 Ελληνες για το 2016". Ακόμη, "8 στους 10 τα βλέπουν "μαύρα" όταν ερωτώνται πώς πιστεύουν ότι πάνε τα πράγματα στη χώρα, την ώρα που 6 στους 10 προβλέπουν επιδείνωση της οικονομίας".

Επίσης...

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ίσως τα τελευταία της κρίσης, γράφει στο εορταστικό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Ολες οι προβλέψεις συμφωνούν ότι το 2016 θα είναι χρόνος μεγάλων πολιτικών αλλαγών. Με πρώτη και σπουδαιότερη την εκλογή του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός. Με τον Αλέξη Τσίπρα όμως να ανθίσταται απεγνωσμένα, παρά τα οδυνηρά "τραύματά" του από λάθη δικά του και υπουργών του, που οδήγησαν, τους μεν δικούς του οπαδούς να εκφράζουν πικρία και απογοήτευση, τη δε πλειοψηφία των πολιτών να ζητά πολιτική αλλαγή κάτω από κυβέρνηση συνεργασίας. Παρόλα αυτά η ιστορία επιμένει ότι η πατρίδα θα ξεπεράσει τις δοκιμασίες της και στα έξι επόμενα χρόνια θα είναι το διαμάντι της Ευρώπης!... Κουράγιο λοιπόν και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!...

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Νίκος Παππάς: "Τα σενάρια περί οικουμενικής τα διατηρούν όσοι έχουν ευσεβείς πόθους ότι θα επιστρέψουν στις καρέκλες της εξουσίας".

- Κυριάκος Μητσοτάκης: "Εαν γίνω πρόεδρος, η Ν.Δ. την 1η Μαΐου θα είναι έτοιμη να κυβερνήσει".

- Δύο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν: Κώστας Αχ. Καραμανλής και Γιάνης Βαρουφάκης.

- Η "R" αποκαλύπτει το σχέδιο αλλαγών στη φορολογία φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων.

- Η λίστα-φωτιά των δανειστών. Καμία σύνταξη πάνω από 1.300 ευρώ σε Δημόσιο - ΔΕΚΟ.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Στα παλιά δίσεκτα χρόνια της υποτέλειας, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος υποδεχόμενος τον Αμερικανό στρατηγό Τζέιμς Βαν Φλιτ του είπε δείχνοντάς του το άγημα υποδοχής: "Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας". Κατ' αναλογίαν στα δίσεκτα χρόνια των μνημονίων, οι ταγοί μας δύνανται να αναφέρονται καθημερινώς στη γερμανική πρεσβεία και να διαμηνύουν στην κυρία Μέρκελ: "Κυρία μου, ιδού οι πτωχοί σας!".

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- Φαίη Σκορδά: "Η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα" - "Τα παιδιά μας είναι η ζωή μας!". "Εκεί βρίσκεται το μυστικό της ευτυχίας μας με τον Γιώργο", λέει η εκθαμβωτική παρουσιάστρια, η οποία εύχεται για το 2016 "να είμαστε γεροί, δυνατοί και αισιόδοξοι".

- Ένα μονόπετρο για τη Μαρίνα. Η ηθοποιός Μ. Ασλάνογλου έλαμψε από χαρά όταν ο σύντροφός της, ποινικολόγος Δημοσθένης Πέππας τής έκανε πρόταση γάμου, την οποία αποδέχθηκε με ένα παθιασμένο φιλί.

- Τρυφερό φλερτ για Ελένη - Παύλο. Ο φακός της "R" απαθανάτισε τη λαμπερή Ελ. Τσολάκη σε γλυκά ενσταντανέ με τον γοητευτικό επιχειρηματία Π. Πετρουλάκη.

- "Απόδραση" στο Λονδίνο. Η εντυπωσιακή Playmate Κάτια Δέδε και ο επιχειρηματίας Ηλίας Σάρρας ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τη βρετανική πρωτεύουσα, όπου θα περάσουν τις γιορτές.

- Ερωτας με φόντο τον Λευκό Πύργο. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χαίρονται τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται για δουλειές.
Keywords
Τυχαία Θέματα