Η realnews αυτης της κυριακης...

15:32 27/8/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με βαρυσήμαντη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τίτλο: "Απαιτούμε μέτρα για το χρέος! ...και μείωση των πλεονασμάτων μετά το 2018" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews...
Η εφημερίδα εγκαινιάζει νέο κύκλο συνεντεύξεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, ξεκινώντας από τον πρωθυπουργό, ενώ θα ακολουθήσουν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι υπόλοιποι ηγέτες των κομμάτων.

Μιλώντας
στην Realnews, ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων, αναφέρει:

- Για τη Ν.Δ. και τον πρόεδρό της: "Εχουν εγκλωβιστεί και τώρα είναι αναγκασμένοι να γίνονται γραφικοί ζητώντας εκλογές μέχρι το 2019".

- Για την ΕΛΣΤΑΤ: "Η υπόθεση Γεωργίου βρίσκεται στη Δικαιοσύνη. Εμείς δεν κινούμαστε υπόγεια. Κάνουμε πολιτική ανοιχτά και δημόσια, χωρίς να φοβόμαστε ούτε τις συγκλίσεις, ούτε τις αντιπαραθέσεις".

- Για τις γερμανικές αποζημιώσεις: "Είναι θέμα τιμής για τη χώρα. Η Ελλάδα δεν παραιτείται σε καμιά περίπτωση από τη διεκδίκηση των επανορθώσεων".

Επίσης, στην αποκλειστική του συνέντευξη στη Realnews, o πρωθυπουργός μιλάει για τον ανασχηματισμό, την έξοδο στις αγορές και τις τηλεοπτικές άδειες.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας το υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης και έχει τίτλο: "Υπεράνω όλων η πατρίδα και όχι η καρέκλα, κύριοι αρχηγοί!..". Ο Χρ. Πασαλάρης "αναρωτιέται αν οι δύο κορυφαίοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν συνειδητοποιήσει τις πελώριες ευθύνες τους εν όψει του χειρότερου φθινοπώρου της εξαετίας, με τον αγρίως φορολογούμενο λαό να έχει φτάσει στα όριά του. Όλα δείχνουν ότι η πολιτική ηγεσία ενδιαφέρεται περισσότερο για την “καρέκλα” της εξουσίας παρά για την από κοινού αντιμετώπιση εθνικών κινδύνων, όπως το προσφυγικό, που ήδη προβάλει με ακόμη χειρότερη μορφή". Στο άρθρο του ο Χρ. Πασαλάρης καταλήγει "με την αισιόδοξη πρόβλεψη ότι, έστω και την ύστατη ώρα, οι δυο κορυφαίοι θα συνέλθουν αναλογιζόμενοι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μπορούσε να τους… πιάσει από το αυτί για να τους θυμίσει ότι “υπεράνω όλων είναι η πατρίδα”! Και ότι προτιμότερο είναι να συνεργάζονται για το καλό της παρά να τρώγονται για την εξουσία…".

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- “Φάκελος” ΕΛΣΤΑΤ. Μήνυμα Μοσκοβισί προς την Αθήνα: "Εφόσον δεν αμφισβητείτε τα στοιχεία, δεν υπάρχει πρόβλημα". Το άγνωστο τηλεφώνημα Καραμανλή - Μητσοτάκη.

- Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος Ν.Δ.: "Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου θα καταρρεύσει από τα αδιέξοδα της πολιτικής της και υπό το βάρος της λαϊκής δυσαρέσκειας".

- "Να δούμε αν ήταν κάποιος στο τιμόνι τη στιγμή της σύγκρουσης". Δήλωση - βόμβα για την τραγωδία στην Αίγινα. Δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων ζητά να γίνει αναπαράσταση και να δοθούν απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα.

- Όταν σβήσουν τα φώτα; Η εξομολόγηση των ολυμπιονικών και τα παράπονα ότι τους θυμούνται κάθε 4 χρόνια.

- Ρήγματα στην Ελλάδα έχουν συσσωρεύσει ενέργεια. 4 σεισμολόγοι προειδοποιούν μετά τα φονικά ρίχτερ στην Ιταλία και ζητούν ενίσχυση της αντισεισμικής προστασίας.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- Η Δήμητρα απαντά με μηνύσεις. Οργισμένη με τις ανύπαρκτες σχέσεις που της χρεώνουν. "Εχει παραγίνει το κακό με τη... βροχή ανυπόστατων δημοσιευμάτων που τη θέλουν κάθε τόσο με διαφορετικούς συντρόφους. Επιθυμεί να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό που γίνεται εις βάρος της", λέει στην "R" πηγή από το περιβάλλον της εντυπωσιακής Δ. Ματσούκα, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ.

- Ο Κότσιρας θα γίνει μπαμπάς. Μέχρι το "πάρα ένα" ο σπουδαίος τραγουδιστής κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Κατερίνας Πέρρου, η οποία σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

- "Ο Γιάννης είναι αρσενικό". Η Μαρία Κορινθίου, μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της σόουμπιζ, μιλά στην "R" για τον σύζυγό της Γ. Αϊβάζη, ενώ για τον εαυτό της λέει πως "μια μαμά μπορεί να είναι σέξι".

- Ο "Μυστήριος Mr Love" ερωτεύτηκε ξανά. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επιβεβαιώνει στο φιλικό του περιβάλλον τη νέα του σχέση με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

- Το μεγάλο παράπονο του Ανδρέα Μπάρκουλη. Η άγνωστη εξομολόγηση του μεγάλου ζεν πρεμιέ, που έφυγε με τον καημό ότι δεν αναγνωρίστηκε η σημαντική θεατρική διαδρομή του.

- Τάκης Ζαχαράτος: "Έκαναν άθλιο bullying στη Ρούλα!".

- Διακοπές και... business στη Μύκονο. Ο "μάγος" της Φόρμουλα 1 Φλάβιο Μπριατόρε στη φετινή απόδρασή του στο νησί των Ανέμων με την καλλονή συζυγό του, εκτός από βουτιές, έκανε και επαφές για επενδύσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα