Η realnews αυτης της κυριακης...

14:18 2/4/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Ντροπή..." και "Αίσχος!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία φιλοξενεί δύο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την "Ελλάδα στα χρόνια της τρόικας"...

- "Ντροπή..." για την κατάσταση στα νοσοκομεία: Αυτοψία-σοκ από τον Γιώργο Λιάνη σε "Τζάνειο" και "Γ. Γεννηματάς" - Μάχη για ένα ράντζο στις εφημερίες. Γιατροί-ήρωες σώζουν ζωές σε συνθήκες εμπόλεμης ζώνης. Καλούνται να αποφασίσουν ποιον θα σώσουν και ποιον θα αφήσουν. Τεράστιες ελλείψεις σε
προσωπικό και υλικά.

- "Αίσχος!" για όσα συμβαίνουν σε καταυλισμούς: Εκρηκτική κατάσταση σε Ειδομένη και Πειραιά. Μαχαιρώματα, βιασμοί κοριτσιών και εμπόριο ναρκωτικών στους καταυλισμούς των μεταναστών.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας είναι μια βαρυσήμαντη ανάλυση-παρέμβαση του κ. Γεωργίου Αγαπητού, καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπηρεσιακού υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Αγαπητός σημειώνει ότι είναι "Ανθρακες τα αποτελέσματα των μνημονίων" και εξηγεί "Πώς θα σταματήσει ο κατήφορος της οικονομίας". Ο κ. Αγαπητός επισημαίνει: "Τα ποσοτικά μέτρα που επιβάλλουν οι εταίροι δεν έχουν καμία λογική βάση, οδηγούν σε τραγική ύφεση και δεν έχουν καμία σχέση με τους καθιερωμένους διεθνείς όρους που πρέπει να εμπεριέχει μια μη αποικιακή δανειακή σύμβαση".

Ακόμη...
Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης γράφει ότι "Κάποια σπουδαία πολιτική εξέλιξη γεννοβολάει ίσως ο φετινός Απρίλιος. Και τούτο γιατί η ιστορία μας θέλει τον Απρίλιο να είναι ο πιο πλούσιος σε γεγονότα μήνας του έτους, όπως: Η αλλαγή καθεστώτος λόγω δημοψηφίσματος το 1924, η επιβολή δικτατορίας των συνταγματαρχών το 1967, η εισβολή των χιτλερικών στην Ελλάδα το 1941 και η έναρξη του εμφυλίου πολέμου1946-49. Αλλά και οι ηρωικές σελίδες με πρώτες την «Εξοδο» του Μεσολογγίου το 1826 και την εθνική αντίσταση του 1941-44, που έκαναν την Ελλάδα υπόδειγμα αγωνιστικότητας σε όλο τον κόσμο. Και που μπροστά της όφειλαν να γονατίζουν οι σημερινοί αφέντες της ξενοκρατίας και όχι να την καταδικάζουν στη χειρότερη κρίση της ιστορίας της…".

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- "Ζητείται" εισαγγελέας για το Ελληνικό. Η οικονομική ζημιά του Δημοσίου από τους απαράδεκτους χειρισμούς που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν στις υπόγειες μεθοδεύσεις. Οι καταγγελίες της ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα.

- Οργή Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις των WikiLeaks.

- Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου: Ο Γιαν Φαμπρ παραιτήθηκε! Ο Αρ. Μπαλτάς θα παραμείνει;

- Ποιοι φοβούνται τη Φώφη Γεννηματά. Ο υπονομευτικός ρόλος Βενιζέλου και Παπανδρέου στο παρασκήνιο.

- Ακης Τσοχατζόπουλος. Ενα βράδυ μόνος στα Επείγοντα.

- Οι Θεοί του Ολύμπου στη Νέα Υόρκη - Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η Ελλάδα... Με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση θησαυροί από το Αρχαίο Δίον εκτίθενται στις ΗΠΑ.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Εννέα στους δέκα αγρότες ευνοούνται (σ.σ. από το νέο φορολογικό) και γι' αυτό εγκατέλειψαν τις κινητοποιήσεις" απεφάνθη ο κ.Τσίπρας. Επίσης, ενώ εννέα στους δέκα ασθενείς επωφελούνται από το ΕΣΥ, παραδόξως εγκαταλείπουν κι αυτοί τους αγώνες για να παραμείνουν στον μάταιο τούτο κόσμο...".

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- "Ο γάμος είναι το επόμενο βήμα!". Αννα Πρέλεβιτς: "Ποια γυναίκα δεν θέλει να ντυθεί νύφη;". Η λαμπερή παρουσιάστρια μιλά στην "R" για την παθιασμένη σχέση της με τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, με τον οποίο συγκατοικεί εδώ και δύο χρόνια.

- Ο πελαργός έρχεται ξανά για τη Θάλεια. Η Θ. Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτουν με χαρά στην "R" πως σε έξι μήνες θα χαρίσουν αδελφάκι στον τρίχρονο Δάνο τους και επιθυμούν να είναι κοριτσάκι.

- "Είμαι μόνη μου παρά τις φήμες". Η Ευαγγελία Αραβανή, λίγο πριν από την πρεμιέρα του "Χ-Factor", μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση που της "χρεώνουν" με τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ.

- Δεν κρύβουν την ευτυχία τους. Ο φωτογραφικός φακός της "R" απαθανάτισε τη σαγηνευτική playmate Αναστασία Περράκη και το διεθνούς φήμης μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα σε τρυφερά ενσταντανέ.

- Ο φύλακας άγγελος της ωραίας Ελένης. Η παρουσιάστρια Ελ.Τσολάκη βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του επιχειρηματία Παύλου Πετρουλάκη.

- "Απόδραση" στην Αβάνα. Ο πρίγκιπας Παύλος και η κόρη του Μαρία-Ολυμπία βρέθηκαν στην Κούβα για τη συναυλία των Rolling Stones.

- Τζώνη Καλημέρης - Ανθή Σαλαγκούδη: Ο έρωτας καλά κρατεί.
Keywords
δανειακή σύμβαση, rolling stones, ανθή σαλαγκούδη, πρωτοσελιδα, ελλαδα, πειραιας, αθηνα, δημοψηφισμα 2015, ζητείται, συριζα, wikileaks, βενιζελος, παπανδρεου, ακης, τσοχατζοπουλος, νέα, ωναση, ηπα, τσιπρας, προσφορες, αννα, playmate, Αννα Πρελεβιτς, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , wikileaks greece, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, βασιλικος γαμος, δημοψηφισμα, Καλή Χρονιά, ολυμπια, ακης τσοχατζοπουλος, αλλαγη ωρας 2012, εκλογες ηπα, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, αποτελεσματα, βουλευτες, μιλα, γαμος, γυναικα, εθνικη, ηπα, πρωτοσελιδα, υφεση, φεστιβαλ αθηνων, αβανα, αγωνες, αρθρο, ακης, ανθη, αννα, απριλιος, βραδυ, γεγονοτα, γεωργιου, γιατροι, διον, ευτυχια, υπαρχει, εξελιξη, εξι, ερχεται, ευαγγελια, ζημια, ηρωες, θεοι του ολυμπου, θησαυροι, ιορδανιδης, κουβα, μαξιμου, μηνες, μπορειτε, μαρια, νεα υορκη, νοσοκομεια, πετρουλακη, πριγκιπας, ραντζο, σακοραφα, σελιδες, σοκ, τασος, φεστιβαλ, φωφη, φωφη γεννηματα, φυλακας αγγελος, φορα, χρηστος, χαρα, εννεα, φακος, ιδανικο, εισβολη, κυριακη, μπροστα, οργη, παυλος, rolling stones, θεοι, υλικα
Τυχαία Θέματα