Η οικογενεια του πιστοριους φοβαται για τη ζωη του...

23:57 16/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ με πρωταγωνιστές τον παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους και έναν θαμώνα,...
η οικογένεια του 27χρονου αθλητή εκφράζει φόβους για τη ζωή του.
Ο Πιστόριους ενεπλάκη σε φιλονικία
με έναν νεαρό, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έντονο φραστικό επεισόδιο που οδήγησε τους υπευθύνους ασφαλείας του κλαμπ να οδηγήσουν στην έξοδο τον κατηγορούμενο για την δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ.
Μετά το περιστατικό, λοιπόν, οι συγγενείς του πιστεύουν ότι η συμπεριφορά προδίδει την τάση του Πιστόριους να θέλει να βλάψει τον εαυτό του.
Ο θείος του, Λέο Πιστόριους, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ο ανιψιός του εκείνος που επιτέθηκε φραστικά στον Τζάρεντ Μόρτιμερ, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, και εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάστασή του.
«Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του», δήλωσε ο Λέο Πιστόριους, συμπληρώνοντας ότι ο ανιψιός του υποφέρει και αυτό τον οδηγεί σε «κακές επιλογές και ενέργειες».
Όλα αυτά ενώ ο αθλητής επιχειρεί να προβάλει ένα διαφορετικό πρόσωπο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter όπου ανήρτησε φωτογραφίες με ακρωτηριασμένα παιδιά, αλλά και αποσπάσματα από βιβλίο ψυχιάτρου και τη Βίβλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα