Η κορη της στεφανι του μονακο το νεο προσωπο της lancaster στην ασια...

Η πανέμορφη κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό, Πολίν Ντικριέ, θα είναι το "πρόσωπο" της Lancaster στην Ασία.
Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό "L' Express", η Ντικριέ, διάσημη ...
στη πατρίδα της όχι μόνο γιατί είναι κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί αλλά και για τις επιδόσεις της στις καταδύσεις από βατήρα 3 μέτρων, θα είναι το νέο πρόσωπο της διάσημης εταιρείας καλλυντικών "Lancaster" που θα διαφημίσει τα προιόντα στην ασιατική ήπειρο.

Το
γαλλικό περιοδικό επισημαίνει πως με την μητέρα της, μοιάζουν σαν δύο στάλες βροχής.

Η Πολίν Ντικριέ συνεχίζει την παράδοση της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο προπάππους της, Τζον Κέλι, είχε κερδίσει τρία χρυσά μετάλλια για τις ΗΠΑ στην κωπηλασία, στη δεκαετία του 1920, ενώ ο θείος της Αλβέρτος, συμμετείχε στην ομάδα του Μονακό στο αγωνιστικό έλκηθρο σε πέντε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό, η 20χρονη κόρη της Στεφανί του Μονακό είναι ένατη στη σειρά διαδοχής στο θρόνο του Μονακό. Είναι η κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί που απέκτησε από την σχέση της με τον πρώην σύζυγο και σωματοφύλακά της, Ντανιέλ Ντικριέ.

Η Στεφανί μπορεί στο παρελθόν να μονοπωλούσε τα φώτα της δημοσιότητας με την ατίθαση συμπεριφορά της, η κόρη της όμως έρχεται να μαγνητίσει τα βλέμματα με το στυλ της.Όπως και της μητέρας της, της αρέσουν τα επικίνδυνα σπορ. Σε ηλικία επτά ετών, έζησε σε τροχόσπιτο για έξι μήνες, ενώ, όπως λέει η ίδια, της άρεσε να ανεβαίνει σε προβοσκίδα ελέφαντα και να κάνει βόλτες. Το 2010, με τον αδερφό της Λουί και τον πατέρα της συμμετείχαν στο γαλλικό ριάλιτι "Φόρμα των διάσημων".
Keywords
Τυχαία Θέματα