Η ΚΑΥΤΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΟ AIXMI!...

21:26 26/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Η τρομερή Ελένη Λαζάρου του Mega γράφει στο site του Χρ. Παναγιωτόπουλου aixmi.gr. Για να μην έχει παράπονα o διευθυντής του Mega ότι του κάνουμε μονίμως πλάκα, αναδημοσιεύουμε με link το άρθρο, που μπορεί να μην μας εντυπωσίασε, αλλά ότι και να γράφει η...
Λαζάρου έχει... σημασία.
Οι Indignados της Ελλάδας
Γιάννης Κ. 21.Φοιτητής: «Δεν είχα πάρει ποτέ μέρος σε διαδήλωση. Δεν ασχολούμαι με κόμματα και δεν πιστεύω σε αυτά. Δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ενεργό πολίτη. Αλλά σήμερα άφησα τον καναπέ μου και ήρθα στο Σύνταγμα γιατί δεν πάει άλλο. Η ζωή μας γκρεμίζεται και δεν μπορώ να το βλεπω απαθής».

Μελίνα Χ. 18. Μαθήτρια: «Μόλις τελείωσα τις εξετάσεις μου και δεν ξέρω τι μου ξημερώνει. Σε ποια σχολή θα μπω, αν αυτή θα υπάρχει αύριο, αν οι γονείς μου θα χουν χρήματα για να σπουδάσω και αν ποτέ καταφέρω να βρω δουλειά. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Γιατί είμαι αγανακτισμένη».

Χρήστος Α. 28. Άνεργος: «Πριν από 5 μήνες με απέλυσαν από την εταιρεία όπου δούλευα ως οδηγός. Από τότε δεν μπορώ να βρω δουλειά. Γύρισα στο σπίτι των γονιών μου και ζητάω χαρτζιλίκι. Δεν μπορώ να βγω ούτε για έναν καφέ. Δεν νιώθω μόνο αγανακτισμένος.Νιώθω προδωμένος».

Μαρία Δ. 35. Φωτογράφος και μητέρα: «Βαρέθηκα να κάθομαι μέσα στο σπίτι και να παρακολουθώ τηλεόραση χωρία να κάνω τίποτα. Η σκέψη ότι το παιδί μου δεν θα χει μέλλον με γέμισε οργή και με έφερε εδώ έξω από την Βουλή να φωνάξω!»

Ο Γιάννης, η Μελίνα, ο Χρήστος και η Μαρία είναι τέσερις από τους χιλιάδες «αγανακτισμένους πολίτες» των Αθηνών που έδωσαν το παρόν στην μεγάλη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα. Άνθρωποι διαφορετικής ηλικίας, από διαφορετικό περιβάλλον, από διαφορετικές περιοχές που έδωσαν ραντεβού χωρίς να γνωρίζει ο ένας τον άλλον και φώναξαν μαζί «δεν πάει άλλο». Το μόνο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν είναι μέλη κομματικών οργανώσεων και ότι νιώθουν αγανακτισμένοι από την κατάσταση στην Ελλάδα.
Keywords
Αναζητήσεις
ελενη λαζαρου γαμος , elenh lazaroy
Τυχαία Θέματα