Η δτ-νεριτ σε χερια μαφιας αλητειας και αδιστακτων συμμοριων(..) τι λεει ο συριζα;

12:14 20/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.Αγαπητό Fimotro,Και το θαύμα έγινε! Χθες το απόγευμα με εντολή του «αρχιψυχιάτρου», συνεδρίασε εκτάκτως στο ψυχιατρικό τμήμα του ραδιομεγάρου του ΔΣ του ιδρύματος σε πλήρη απαρτία, για να κάνει τοποθετήσεις «στελεχών». Το συμβούλιο... αποτελούμενο από τις αναγκαίες ειδικότητες: Νοηματικά καθυστερημένων, με εγκεφαλικές διαταραχές, συμπτώματα νευροφυτικών εκρήξεων και ψυχολογικών διαταραχών αποφάσισε: Την τοποθέτηση 4 Γενικών με σύνδρομο Down για τις ανάγκες του ιδρύματος.

Η επιλογή έγινε με βάση τα αυστηρά κριτήρια της προκήρυξης και το φωτογραφικό υλικό που εστάλη, αφού ήταν και προαπαιτούμενο. Από τις δεκάδες φωτογραφίες των υποψηφίων που εστάλησαν για τις θέσεις,(περισσότερες από 100) οι των 4 γενικών με το σύνδρομο Down ήταν οι πλέον «αναγνωρίσιμες» και αξιόπιστες!!! Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την χθεσινή απόφαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ που αναφέρει:

Ο Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ εισηγήθηκε σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας την επιλογή των τεσσάρων Γενικών Διευθυντών της, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ιδρυτικό της νόμο (άρθρο 9 παρ. 2 εδ. ζ' του ν.4173/2013), κατόπιν και της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ρε ΠΡΟΚΟΠΆΚΗ απρόκοπε(!) επικοινωνείς με το μυαλό σου; Ποιόν πας να δουλέψεις; Θέλεις να μας πεις, ότι εφάρμοσες το νόμο και πήρες τους καλύτερους; Καλά ρε φίλε για τόσο «Μαλ...ς» περνάς 10 εκατ. Έλληνες; Δεν υπήρχε ένας με «ανάστημα» μέσα στο ΔΣ; Θα έχουν άδικο οι άλλοι υποψήφιοι όταν σε συναντούν να σε φτύνουν; Ποιος είσαι που έβγαλες και ανακοίνωση ότι επέλεξες τους εξής:

. τον κ. Χρήστο Κουπελίδη, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (Διαχείρισης)
. τον κ. Βασίλειο Θωμόπουλο, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου
. τον κ. Αρίστωνα Κοντιζά, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Τεχνολογίας
. τον κ. Τραϊανό Χατζηδημητρίου, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη).

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι λογικοί άνθρωποι, θα μπορούσαν να πάρουν μια τέτοια απόφαση που προσβάλλει τον πολιτικό και πνευματικό κόσμο της χώρας και λοιδορεί την ίδια την κυβέρνηση. Δεν θα ασχοληθώ με την ποιότητα των ανθρώπων του ΔΣ η των γενικών. Είναι ανάξια οποιαδήποτε αναφορά. Πιστεύω όμως ότι οι διορισμοί αυτοί είναι το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία της ΕΡΤ γιατί δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα που κρατούσαν στο παρελθόν! Οι «ψυχασθενείς» που πήραν αυτές τις αποφάσεις μαζί με τον «αρχιψυχίατρο» οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και των αριθμό των διαγωνιζομένων, τα προσόντα και τον τρόπο με τον οποίο κατέληξαν στους 4 γενικούς με το σύνδρομο DOWN. Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί ζήτησαν στην προκήρυξη φωτογραφίες ενδιαφερομένων, αφού είχαν τα ίδια τα πρόσωπα στα πόδια τους και με προϋπηρεσία σε «σύνδρομα». Οι αφελείς, πίστεψαν ότι θα υπήρχαν και άλλοι που θα έστελναν φωτογραφίες με το σύνδρομο «Down» για να ξεχωρίσουν.
Ξέρετε τα σκουλήκια δεν μπορούν να σηκωθούν. Πάντα θα σέρνονται πριν τα πατήσουν. Χθες είχαμε κάνει μια σκληρή ανάρτηση στις 11:30 το πρωί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ότι: Ο «αρχιψυχίατρος» πριν αναχωρήσει για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άλλα «ευαγή» ιδρύματα, ήθελε να δώσει τα εύσημα «προδοσίας» στα δικά του πρόσωπα, που τον βοήθησαν να διαλύσει την ΕΡΤ. Τό κειμενό μας επιβεβαιώθηκε πλήρως. Γράφαμε:
Στο ραδιομέγαρο της Αγίας παρασκευής κυκλοφορούν φήμες από υψηλά στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα, ότι ετοιμάζουν εσωτερικό πραξικόπημα. Και όταν λέμε «πραξικόπημα» δεν εννοούμε βέβαια ότι θα μπούνε τανκς στο κτήριο. Αλλά «αξιωματούχοι» θα διοριστούν κατά παράβαση κανόνων δικαίου και αξιοκρατίας, από τις πίσω πόρτες, ξεφτιλίζοντας Μαξίμου- ΝΔ.:
Αναλυτικότερα θα τοποθετηθούν: Βασίλης Θωμόπουλος Γενικός διευθυντής «περιεχομένου». Ανήκει στην βρώμικη ΕΡΤ, έχει γυρίσει σχεδόν όλα τα κανάλια και πριν λίγες μέρες απειλούσε δημοσιογράφους, αποκαλώντας τους, γελοίους και άχρηστους. Είναι κολλητός του Καψή. Μαξίμου να τον χαίρεστε! Αρίστων Κοντιζάς. Γενικός τεχνικών υπηρεσιών. Απόφοιτος ΤΕΙ. Και αυτός από την βρώμικη και λασπωμένη ΕΡΤ. Πρώην συνδικαλιστής ΠΟΣΠΕΡΤ, εκπροσωπός της στο ΔΣ. Αφού την πούλησε έγινε χαριστικά διευθυντής, έκανε τη δική του ομάδα και πρωτοστάτησε στη λειτουργία του «μορφώματος» ΔΤ, κολλητός του Καψή. Χρήστος Κουπελίδης, Γενικός διοικητικών-οικονομικών υπηρεσιών. Αγνώστων λοιπόν στοιχείων, συνέβαλε στο κλείσιμο της ΕΡΤ και τη λειτουργία του «μορφώματος». Βοηθός του νεκροθάφτη. Όλα αυτά τα γράφαμε χθες το πρωί και το απόγευμα έγινε το πραξικόπημα!!!
Κύριε Φορτσάκη, ως θεματοφύλακας της νομιμότητας, δεν θα ήθελα να πιστέψω, ότι υποκύψατε και εσείς στις συμμορίες και τη μαφία που λυμαίνεται το ραδιομέγαρο. Ο κ. Καψής και η «σαβούρα» που έχει μαζέψει, δείχνει την ποιότητα του ίδιου και των στελεχών που επέλεξε για Γενικούς μαζί με το «γιδοβοσκό», κ. Προκοπάκη, μέσα από την αδιαφάνεια, την αναξιοκρατία και την πίσω πόρτα!!! Σε όλους αυτούς μόνο «κλοτσιές, σφαλιάρες και περιφρόνηση» τους αξίζει.Απευθύνομαι σε εσάς προσωπικά. Εγκρίνετε μια διοίκηση «ΣΥΜΜΟΡΙΏΝ» με βαρύ παρελθόν, από τη σπάταλη βρώμικη και «αμαρτωλή» ΕΡΤ; Τι θα αλλάξει με αυτά τα πρόσωπα; Θωμόπουλος, Κοντιζάς και Κουπελίδης είναι η λύση; Τότε γιατί κάνατε το διαγωνισμό; Ο κ. Καψής, πριν εγκαταλείψει το μισοβυθισμένο σκάφος, εξοφλεί τα προσωπικά γραμμάτια ανθρώπων, που τον στήριξαν στις αθλιότητες της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ. Εσείς θα συμπράξετε; Μια παραιτησή σας, θα ήταν πιο τιμητικό για σας, από το να ανακατευτείτε με τα «Σκ.... ά», και είναι τόσο «βρώμικα». Ο κ. υφυπουργός και η παρέα του είναι πολύ «χοντρόπετσοι» που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Σεις, ένας ακαδημαϊκός δάσκαλος, θα διδάξετε στους φοιτητές σας πώς να υπερασπίζονται συμμορίες;Ο ίδιος ο κ. Καψής δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «μάλλον» θα πάει στην «Ελιά»(!). Δεν ξέρω αν γνωρίζει από λάδια η επεξεργασία λαδιού,(μην πάει το μυαλό σας στο λάδωμα!) αλλά γνωρίζει πολύ καλά τα της ΕΡΤ-ΔΤ-ΝΕΡΙΤ. Δήλωσε όμως ότι: Θα παραιτηθώ από τη θέση ως υφυπουργός γιατί πρώτον, μια «ανεξάρτητη τηλεόραση»-έτσι πιστεύει- δεν θέλει ειδικό υφυπουργό να την εποπτεύει και δεύτερον, έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες(θα εννοούσε τις συμμορίες) για τη συγκρότηση της ΝΕΡΙΤ από τους αρμόδιους.(θα εννοεί της μαφίας)Κύριε Καψή τι κάνατε για τη ΔΤ-ΝΕΡΙΤ; Μήπως πρέπει να ντρέπεστε, για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο; Τι έχουν δρομολογηθεί; Η διάλυση και αποσύνθεση της δημόσιας τηλεόρασης, που ο μόνος στόχος των ανθρώπων που προστατεύετε είναι «μάσες» και αδιαφάνεια; Ολοκληρώθηκε διαγωνισμός προσλήψεων; Λειτούργησε καμιά ΝΕΡΙΤ; Όλες οι συναλλαγές, προσλήψεις παραγωγές σε ημέτερους και κάτω από το τραπέζι. Πρώτη φορά από μας τα ακούτε; Δεν είστε νοήμων άνθρωπος;Σε όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει υποσχεθεί ότι θα επαναλειτουργήσει την ΕΡΤ όπως ήταν πριν την 11η Ιουνίου πρέπει να πάρει θέση στους μαφιόζικους «διορισμούς» Γενικών. Τα στελέχη του, κοινοβουλευτικά και μη, πρέπει να αντιδράσουν με επερωτήσεις στη βουλή και άνοδο στο ραδιομέγαρο. Να ζητήσουν εξηγήσεις και να σηκώσουν τα χαλιά των «διαδρόμων» του κτηρίου για να δουν τι βρωμιά και δυσοσμία κρύβουν.Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, σταματήστε τις συμμορίες που δρουν ανεξέλεγκτα στη ΔΤ-ΝΕΡΙΤ. Σύντομα θα αναλάβετε την εξουσία. Οι μαφιοσυμμορίες θέλουν να σας παραδώσουν ένα τηλεοπτικό πτώμα. Εσείς θα το παραλάβετε για να κάνετε την «ταφή»; Υπάρχει ακόμη χρόνος για να αντιδρ
Keywords
Τυχαία Θέματα