Η bdo greece στη weber shandwick

16:12 20/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Η Weber Shandwick Athens ανακοινώνει τη συνεργασία της με την BDO Greece, του νέου αποκλειστικού μέλους της BDO στην Ελλάδα. Η BDO Greece παρέχει ελεγκτικές, λογιστικές, φορολογικές, συμβουλευτικές...
και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η εταιρία διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία
στους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας, των υπηρεσιών και του Δημόσιου τομέα.

H Weber Shandwick θα παρέχει στην BDO Greece υπηρεσίες Corporate και Public Affairs, αναδεικνύοντας το νέο εταιρικό της προφίλ και προωθώντας τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που παρέχει υπό τη νέα Διοίκηση.

«Καλωσορίζουμε την BDO Greece στην οικογένεια της Weber Shandwick. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η νέα ιδιοκτησία του αποκλειστικού μέλους της BDO στην Ελλάδα ανέθεσε σε εμάς την ευθύνη της Εταιρικής της Επικοινωνίας. Η BDO, στην Ελλάδα, άλλαξε σελίδα και η Weber Shandwick Athens θα εργαστεί προκειμένου να διατηρήσει την νέα εταιρική εικόνα της εκεί που της αρμόζει. Στους κορυφαίους του χώρου της», δήλωσε ο Managing Director της Weber Shandwick Athens κ. Δημήτρης Μιχόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BDO Greece κ. Ιωάννης Καλογερόπουλος επεσήμανε: «Η Weber Shandwick αποτελεί το νέο πολύτιμο συνεργάτη μας στον Τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας. Μας συνδέει κοινό όραμα καθώς και οι δύο επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Και μας συνδέει και η δυνατότητά μας να προσφεύγουμε στο δίκτυό μας –ο καθένας στον τομέα του- προκειμένου να έχουμε πρόσβαση σε καινοτόμες υπηρεσίες. Δουλεύουμε με παρόμοιες μεθόδους και έχουμε μάθει να θέτουμε φιλόδοξους στόχους και να τους πετυχαίνουμε».

# # #

Σχετικά με τη Weber Shandwick
Η Weber Shandwick είναι η μεγαλύτερη εταιρία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας διεθνώς, με γραφεία σε 81 χώρες. Η εξειδικευμένη ομάδα της Weber Shandwick (thinkers, strategists, analysts, producers, designers, developers and campaign activators) έχει κερδίσει τα σημαντικότερα παγκόσμια βραβεία για την καινοτόμο, δημιουργική και με ιδιαίτερο αντίκτυπο δουλειά της, ανάμεσα τους το «2014 Ad Age A-List Agency», καθώς και τέσσερα «2013 Cannes Lions». Έχει χαρακτηριστεί ως «PRWeek’s International Consultancy of the Year», «τhe Holmes Report’s Best Healthcare Consultancy in the World» το 2013, ενώ έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβείων για τις συνθήκες εργασίας των ανθρώπων της. Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications crisis management media relations, press office, life style marketing, events management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η Weber Shandwick είναι μέρος του Interpublic Group (NYSE: IPG) Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr

Λίγα λόγια για τη BDO
BDO είναι η εμπορική επωνυμία για το δίκτυο της BDO και για καθεμία από τις εταιρίες - μέλη της BDO. Ο τζίρος των εταιριών - μελών του δικτύου της BDO ήταν $7,02 δις δολάρια το 2014. Αυτές οι εταιρίες παροχής λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, παρέχουν τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες σε 152 χώρες, με περίπου 60.000 ανθρώπους που εργάζονται σε 1.328 γραφεία σε όλο τον κόσμο.
Ο Anders Heede, CEO της BDO ΕΜΕΑ (Europe, Middle East and Africa region), δήλωσε για τη συμφωνία με την BDO Greece (πρώην Omega Audit): «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να καλωσορίσω μια τόσο καθιερωμένη και επιτυχημένη εταιρία στο δίκτυό μας. Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή μιας εξελισσόμενης αγοράς, που δημιουργεί ισχυρές εταιρίες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την BDO Greece για την ανάπτυξή της. Είμαι υπερήφανος που αυτή η νέα εταιρία - μέλος επέλεξε την BDO ως τον έμπιστο συνεργάτη της στην ανάπτυξη».
Keywords
Τυχαία Θέματα