''φοβαμαι απιστευτα''...

«Φοβάμαι απίστευτα» αλλά «προσπαθώ να αντέχω όσο καλύτερα μπορώ» γράφει ο Πίτερ Κέσινγκ στους γονείς του...
Ο Βρετανός όμηρος των τζιχαντιστών που εμφανίστηκε στο τέλος του βίντεο της εκτέλεσης δι' αποκεφαλισμού του Άλαν Χένινγκ έγραψε στους γονείς του στις αρχές του χρόνου περιγράφοντας τις τρομακτικά δύσκολες στιγμές που περνάει στα χέρια των τζιχαντιστών. Στο γράμμα κάνει έναν απολογισμό της ζωής του και ευχαριστεί τους γονείς του καθώς, όπως γράφει, «θέλω να πω κάποια πράγματα πριν χρειαστεί να φύγω»

«Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι όλα αυτά συμβαίνουν στην αλήθεια... μας
κρατάνε όλους μαζί τους ξένους και τώρα περίπου οι μισοί όμηροι έχουν πάει σπίτι τους» γράφει ο Κέσινγκ λίγο μετά την απαγωγή του τον Οκτώβριο του 2013.

«Ελπίζω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά αλλά μπορεί και να μην συμβεί αυτό. Γι' αυτό θα ήθελα να πω ορισμένα πράγματα πριν χρειαστεί να φύγω» συνεχίζει.

«Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα. Δεύτερον θα ήθελα να ξέρετε τι συμβαίνει εδώ και τι έχω περάσει ώστε να μην χρειάζεται να αναρωτιέστε, να μαντεύετε ή να φαντάζεστε. Έχω χάσει ορισμένα κιλά αλλά δεν πεινάω και δεν έχω σωματικά τραύματα, είμαι σκληρό παιδί και ακόμα νέος και αυτό με βοηθάει. Πνευματικά είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να περάσει κάποιος, το άγχος και ο φόβος είναι απίστευτος αλλά τον διαχειρίζομαι όσο καλύτερα μπορώ» γράφει στους γονείς του ο Βρετανός όμηρος.

«Έκλαψα πολύ τους πρώτους μήνες αλλά τώρα λιγότερο. Ανησυχώ για εσένα, τη μαμά και τους φίλους μου. Μας λένε ότι μας έχετε εγκαταλείψει και δεν ενδιαφέρεστε αλλά εμείς ξέρουμε ότι κάνετε ό,τι μπορείτε» συμπληρώνει.

Το τέλος είναι συγκινητικό: «Πατέρα μην ανησυχείς. Αν πέσω δεν θα φύγω σκεπτόμενος οτιδήποτε αλλά αυτό που ξέρω ότι είναι αλήθεια. Ότι εσύ και η μαμά με αγαπάτε περισσότερο από το φεγγάρι και τα αστέρια».
Keywords
Τυχαία Θέματα