Ερχεται και το ''σεισμοσημο''...

13:11 20/8/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ''ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ'' ΠΟΛΙΤΙΚΗ !
Τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς περί επιβολής «σεισμόσημου» στα ακίνητα επιβεβαίωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.
Σε συνέντευξή του ...
στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Μανιάτης δήλωσε ότι «είναι μια κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθεί η χώρα με πάρα πολύ προσοχή χωρίς να επιβαρυνθούν οι πολίτες οι οποίοι πια δεν αντέχουν άλλο αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναπάθουμε τις ζημιές που πάθαμε
στο παρελθόν».
Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι «θα υπάρξει η ελαχιστότατη επιβάρυνση στους πολίτες». «Θα προσπαθήσουμε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αρνήθηκε πάντως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, δεδομένου, όπως είπε, ότι «είναι μια συζήτηση που είναι σε εξέλιξη».
Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» αναφερόταν ότι η τρόικα ζητεί την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές), θέμα το οποίο αναμένεται να συζητηθεί κατά τη διάρκεια του νέου ελέγχου της ελληνικής οικονομίας, που ξεκινά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα