''επιχειρηματιες, φιλοι της νδ κοιταζουν προς τον συριζα''...

...ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ...
Στον απόηχο των πρόσφατων δηλώσεων της Γιάννας Αγγελοπούλου, που σηματοδοτούν την «στροφή» της προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ...
«εντοπίζει» ότι, κάποιοι επιχειρηματίες, φίλοι της ΝΔ, «κοιτάζουν προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο κ. Χρυσοχοΐδης κάλεσε τους «γαλάζιους» βουλευτές να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους αναφορικά
με την υπερφορολόγηση, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για σχέσεις τους με επιχειρηματίες, οι οποίοι... αλληθωρίζουν προς τη μεριά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το πρόβλημα δεν είναι να λέμε για την υπερφορολόγηση, απλώς ότι πρέπει να αλλάξει, αλλά πρέπει να δούμε και από πού θα τα πάρουμε» είπε ο υπουργός.

Και συνέχισε: «Το ίδιο ακούω και από πολιτικούς της ΝΔ, που λένε για την υπερφορολόγηση, αλλά δεν λένε από πού θα τα πάρουν... Πρέπει να πουν ότι θα τα πάρουν από κάποιους φίλους τους, είναι φίλοι τους αυτοί».

Και κατέληξε: «Κάποιοι από αυτούς (τους φίλους της ΝΔ) ρέπουν, κοιτάζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμη, ο υπουργός υπογράμμισε πως σημαντικό ζητούμενο για τη χώρα σήμερα είναι να δημιουργηθεί το δίκαιο κράτος, για να αρχίσει να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ του πολιτικού συστήματος, των θεσμών και των πολιτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα