Επέλεξε τον ολυμπιακό! (υπήρχε δηλαδή περίπτωση να επιλέξει ποτέ τον παοκ ή τον παναθηναϊκό;)

15:13 12/1/2017 - Πηγή: Fimotro

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sport24 Radio 103,3» και του Νίκου Γιαννόπουλου, ο Ιρανός επιθετικός αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων» και να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Ο 26χρονος άσος αποτέλεσε «Μήλον της Έριδος» και για τις τέσσερις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας

και, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα φαινόταν πως θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ, εν τέλει επέλεξε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο ΠΑΟΚ κάλυπταν τη ρήτρα των 400.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ιρανού με τον Πανιώνιο, επομένως ήταν ξεκάθαρα στο χέρι του ποδοσφαιριστή να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανσαριφάρντ θα παραμείνει στους «κυανέρυθρους» μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον των Πειραιωτών είχε ατονίσει, καθώς πριν τις γιορτές υπήρξε μία σημαντική οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς ο Ολυμπιακός είχε συγκεκριμένο «ταβάνι» στο ποσό που προσέφερε στον Ιρανό, το οποίο ήταν πιο χαμηλό απ’ τα στάνταρ της πλευράς του παίκτη. Παρ’ όλα αυτά, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό δεν έκλεισαν την πόρτα. Απλά, άφησαν τον Ιρανό να αποφασίσει ο ίδιος το επόμενο βήμα της καριέρας του. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ιρανός με τον μάνατζέρ του είχαν συνάντηση με τη διοίκηση του Πανιωνίου, προκειμένου να την ενημερώσουν για την απόφαση του παίκτη.

Ο Ανσαριφάρντ ανήκει στο δυναμικό του Πανιωνίου απ’ το 2015, μετρώντας 15 γκολ και 5 ασίστ σε 51 συμμετοχές με την «κυανέρυθρη» ομάδα. Τη φετινή σεζόν, ο Ιρανός έχει σημειώσει 5 τέρματα κι έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 15 αγώνες σ’ όλες τις διοργανώσεις. Ουσιαστικά, ο Ανσαριφάντ μαζί με τον Σοτζέι Μασούντ είναι το… 50% του φετινού Πανιωνίου. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Tractor Sazi, Persepolis, Saipa και Οσασούνα, ενώ παράλληλα είναι 53 φορές διεθνής με το Ιράν, έχοντας σημειώσει και 14 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα