Επεισόδιο στον πύργο του τραμπ: 52χρονος κρατούσε μαχαίρια και ζητούσε την ιβάνκα!

10:05 7/7/2017 - Πηγή: Fimotro

Ανδρας που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κρατούσε μαχαίρια, εισέβαλε στον Πύργο του Τραμπ, στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, ζητώντας να δει την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα, σε ένα ασυνήθιστο επεισόδιο την Πέμπτη το πρωί.

Πρόκειται για τον 52χρονο Αντάμες Μπενίτεζ από το Μπρονξ, ο οποίος, όπως αναφέρει η New York Daily News δήλωσε ότι είναι γερουσιαστής, είχε

μαζί του πλαστή ταυτότητα και αμέσως μετά την προσαγωγή του στο τμήμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, ώστε να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση για την κατάστασή του. Ανδρας που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κρατούσε μαχαίρια, εισέβαλε στον Πύργο του Τραμπ, στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, ζητώντας να δει την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα, σε ένα ασυνήθιστο επεισόδιο την Πέμπτη το πρωί. Πρόκειται για τον 52χρονο Αντάμες Μπενίτεζ από το Μπρονξ, ο οποίος, όπως αναφέρει η New York Daily News δήλωσε ότι είναι γερουσιαστής, είχε μαζί του πλαστή ταυτότητα και αμέσως μετά την προσαγωγή του στο τμήμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, ώστε να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση για την κατάστασή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα