Ενα αστρο ανατελει πανω απο το bernabeu, αυτο του zinedine zidane

10:44 29/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Football Analysis για το Fimotro από τον Θοδωρή.
Τι είδαμε και τι συμπεράσματα βγάζουμε από τον σημερινό τελικό του Champions league :
1) Είδαμε ένα τρομακτικό σύστημα αλληλοκαλύψεων στην άμυνα από τον Zizou
που πραγματικά μπλόκαρε την επιθετική ανάπτυξη της...
Atletico M. (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
2) Είδαμε την Real M. να επιμένει και να "χτυπά" από στημένες
φάσεις δείγμα της επιρροής που έχει ο μεγάλος Zizou από το πέρασμα του από το Campionato(Juventus) και την Μεγάλη αυτή Ιταλική σχολή στα θέματα τακτικής και άμυνας.
3) Γενικότερα είδαμε έναν πολύ καλά διαβασμένο Zizou σήμερα να παίρνει την ταυτότητα του Diego Simeone και να εδραιώνεται στους μεγάλης κλάσσης προπονητές.
4) Το γρήγορo γκολ της Real M. αποδιοργάνωσε την Atletico και έχασε έτσι ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο τα "γκάζια" του Τσόλο, λίγο το κερδισμένο πέναλτυ της Atletico ανέβασαν το ρυθμό και χάθηκαν εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρείες μέχρι την ισοφάριση.
5) Η ισοφάριση της Atletico ήρθε από την αδυναμία του δεξιού μπακ της Real M. Danilo να καλύψει επάξια του τραυματία Daniel Carvajal και ιδιαίτερα στην φάση του γκολ της ισοφάρισης φάνηκε ξεκάθαρα.
Ο Carrasco έκανε πάρτυ με τον βραζιλιάνο της Real M.
6) Κακά τα ψέματα η βαριά φανέλα της Real M. -10(!) Κύπελα Πρωταθλητριών Ευρώπης έναντι Κανενός..- και οι μεγάλης κλάσσης παίκτες έκαναν την διαφορά. Και έτσι είχαμε το "Undecimo" !
Να σημειώσω ότι εδώ από το Νο 1 blogg της χώρας το Fimotro είχα γράψει στις 3 Απριλίου μετά το νικηφόρο πέρασμα της Real M. από το Camp Nou :

"Λίγα λόγια για το χθεσινό el clasico :
α)Αυτή η Real M. θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει το φετινό Champions league και να φτάσει τα 11(!).
β)Ο Zizou από χθες μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του προπονητή και το πιο πιθανό πλέον είναι παραμείνει και την επόμενη χρονιά.
γ)Αυτός ο παικταράς ο Gareth Bale -που για μένα χθες βράδυ ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου- έχει κάνει κάτι το αδύνατο(!), δείγμα της υψηλής κλάσσης του -> έχει αναπτύξει το δεξί του πόδι σε εκπληκτικό βαθμό(!) από εκεί που το είχε μόνο για περπάτημα..."

Υ.Γ.:Η ρήτρα του Antoine Griezmann είναι -αν δεν κάνω λάθος- 60εκ. ευρώ λέτε να δούμε ένα νέο Figo ;;;
Η μοναδική απειλή της Real M. για το 12ο μπορεί να εξουδετερωθεί πολύ εύκολα
Keywords
Τυχαία Θέματα