Ελεγχοι και στο λιμενικο για διασυνδεσεις στελεχων με τη χρυση αυγη...

21:26 24/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες έλεγχοι της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος με σκοπό των εντοπισμό πιθανών διασυνδέσεων στελεχών του με τη Χρυσή Αυγή... Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση περί σχέσεων στελεχών του Λιμενικού με τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο καταγγελίες ή υποψίες θα μπαίνουν στο «μικροσκόπιο».
Σχετικά με δημοσιεύματα
περί εντοπισμού αφισών της Χρυσής Αυγής που είχαν τυπωθεί πάνω σε μη διαβαθμισμένα υπηρεσιακά έγγραφα του Λιμενικού Σώματος, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ναυτιλίας ότι η συγκεκριμένη υπόθεση τέθηκε στο αρχείο επειδή δεν αποδείχτηκε ότι τα έγγραφα αυτά αποτελούν οπίσθια όψη των αφισών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το πόρισμα της σχετικής έρευνας, «τα συγκεκριμένα έγγραφα στα οποία φέρεται ότι έχουν τυπωθεί, δεν υφίστανται τόσο στην ουσιαστική, όσο και στην τυπική τους μορφή, ενώ παράλληλα δεν ανευρέθηκε ουδεμία από τις εν λόγω αφίσες. Και τέλος τα έγγραφα είχαν απομακρυνθεί από το Αρχείο της υπηρεσίας και είχαν αποτελέσει Αρχείο για το οποίο είχε εγκριθεί η καταστροφή του από το Γενικό Αρχείο του Κράτους».
Πηγή : naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα