Εγκληματικο λαθος των πολιτικων αρχηγων που αποκλειουν απο το ντιμπεϊτ τον μιχαλολιακο

10:26 2/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ!!!
Εμείς δεν πρόκειται να καθίσουμε να εξηγήσουμε στους πολιτικούς αρχηγούς ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ακροδεξιό κόμμα που όμως έχει ψηφιστεί από χιλιάδες ψηφοφόρους...
και ήρθε τρίτο κόμμα στη Βουλή. Αυτό
το γνωρίζουν οι ίδιοι και δεν χρειάζεται να τους το επαναλάβουμε εμείς.
Εμείς θα σταθούμε στην απαράδεκτη απόφαση των πολιτικών αρχηγών να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή απο το ντιμπέιτ, μια απόφαση που κατά την γνώμη του Fimotro θα πληρώσουν πολύ ακριβά στις εκλογές.
Με τον τρόπο αυτόν καθιστούν ως το μόνο αντισυστημικό παίκτη το Νίκο Μιχαλολιάκο, τον οποίο δείχνουν να φοβούνται να τον έχουν απέναντί τους στην τηλεμαχία και ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής καθώς με την γενικότερη απογοήτευση που υπάρχει στο εκλογικό σώμα, θα στρέψουν προς την ακροδεξιά και άλλους πολίτες που δεν έχουν σχέση με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Αντιθέτως εάν τον είχαν καλέσει στο ντιμπέιτ θα μπορούσαν να αποδομήσουν τον επικεφαλής της Χ.Α. με 3-4 απλά επιχειρήματα. Το ότι τον αποκλείουν περνά στο εκλογιλό σώμα ότι φοβούνται την παρουσία του.
Το επισημαίνουμε από τώρα γιατί είμαστε σίγουροι ότι το βράδυ της Κυριακής ανεξαρτήτως αποτελέσματος όλοι τελικά θα σχολιάζουν και θα προσπαθούν να καταλάβουν πως προέκυψαν τα πολύ υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα