''δημιουργησα ενα τερασ''...

13:35 25/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Η σχέση του Αρτ Γκαρφάνκελ και του Πολ Σάιμον, του γνωστού διδύμου που παρέδωσε στη σύγχρονη μουσική ...
διαμάντια όπως το «The Sound of Silence», το «Bridge Over Troubled Water» και το κλασικό «Mrs Robinson» έχει πάψει να είναι αρμονική - έαν ήταν ποτέ - εδώ και δεκαετίες.

Οι ομηρικοί καυγάδες μεταξύ των δύο μουσικών από την αρχή κιόλας της συνεργασίας τους οδήγησαν στη διάλυση του ντουέτου τη δεκαετία του 70, αμέσως μετά την κυκλοφορία του πιο επιτυχημένου τους άλμπουμ. Παρότι δοκίμασαν αρκετές φορές να ξανασυνεργαστούν, αυτό στάθηκε αδύνατο, λόγω των αγεφύρωτων καλλιτεχνικών διαφορών
που τους χώριζαν.

Ωστόσο, η μακροχρόνια κόντρα τους που είχε καταλαγιάσει τα τελευταία χρόνια δείχνει έτοιμη να ξαναφουντώσει, ιδίως μετά τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο Γκαρφάνκελ για τον πρώην συνεργάτη του σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Sunday Telegraph.

«Δεν θέλω να πω άσχημα πράγματα για εκείνον, αλλά μου φαίνεται διεστραμμένο να εγκαταλείπεις τη δόξα και να αποχωρείς», δήλωσε ο τραγουδιστής, απευθύνοντας το εξής ερώτημα στον Σάιμον: «Πώς γίνεται να εγκαταλείπεις την προνομιακή σου θέση στην κορυφή του κόσμου, Πολ; Πώς γίνεται να είσαι τόσο ηλίθιος;»

Ο 73χρονος είπε μάλιστα για τον πρώην φίλο και συνεργάτη του, ότι μπορεί να πάσχει από το «ναπολεόντειο σύνδρομο», λόγω του μικρού του ύψους.«Τον λυπόμουν επειδή τον κορόιδευαν για το ύψος του και γι' αυτό άρχισα να του φέρομαι με περισσότερη καλοσύνη. Αυτή η χειρονομία καλοσύνης δημιούργησε ένα τέρας. Αυτό είναι όλο», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.
Keywords
Τυχαία Θέματα