Δεν κάνουν αυτοί οι παίκτες και αυτός ο προπονητής για τον ολυμπιακό…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός είναι εντελώς αποκρουστικό. Δεν θα σταθούμε στις συνεχείς ήττες στα ντέρμπι (κάτι το οποίο ήταν αδιανόητο στην εποχή του Σ. Κόκκαλη), ούτε στις ντροπιαστικές εμφανίσεις στο Champions League. Θα σταθούμε στην συνολική παρουσία μιας ομάδας που τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει πουλήσει πάνω από 10 βασικούς ποδοσφαιριστές, έχει κάνει αμφιβόλου ποιότητας

μετεγγραφές και έχει προωθήσει στην πρώτη ομάδα μερικά νέα παιδιά, τα οποία ακόμα δεν μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Για να μην σχολιάσουμε το θέμα του προπονητή που και αυτό αποτελεί ντροπή για την ιστορία του Ολυμπιακού.

Καλό και συμπαθητικό παιδί ο Τάκης Λεμονής, άρρωστος Ολυμπιακός αλλά δεν κάνει ο άνθρωπος για προπονητής ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στους Ομίλους του Champions League. Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν έναν καλό ξένο προπονητή. Ο καλός ξένος προπονητής όμως θέλει ξένους παίκτες. Και βέβαια οι καλοί ξένοι παίκτες δεν είναι ο Εμενίκε, ο Καρσελά και ο Σεμπά. Αυτοί δεν μπορούν να παίξουν ούτε σε ομάδα τρίτης κατηγορίας της… Αλβανίας. Με εξαίρεση 3-4 ποδοσφαιριστές, όλοι οι άλλοι που έχει αγοράσει ο Μαρινάκης δεν έχουν την ποιότητα για τον Ολυμπιακό. Φορτούνης, Σισέ, Μποτία και Καρίμ είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν και να παίξουν έστω ένα υποφερτό ποδόσφαιρο που να ικανοποιεί τον κόσμο. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ούτε τη νοοτροπία του πρωταθλητή έχουν, ούτε ποιότητα ποδοσφαιρική διαθέτουν, ούτε φυσικά προσόντα έχουν. Πρόκειται δηλαδή για παικτάκια της σειράς, για τα οποία η διοίκηση του Ολυμπιακού λέει ότι έριξε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ!

Αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος από τον Ολυμπιακό δεν την αντιμετωπίσει με ειλικρίνεια τότε στρουθοκαμηλίζει και δεν βλέπει μπροστά του. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι άρρωστη. Δεν βγάζει υγεία, δεν έχει παίκτες, δεν έχει προπονητή, δεν έχει ψυχολογία, δεν έχει τίποτα. Στις μετεγγραφές του Ιανουρίου πρέπει επιτέλους να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει είτε στην ομάδα, είτε ως δανεικούς περίπου 50 ποδοσφαιριστές! Από αυτούς οι 45 δεν μπορούν να παίξουν πουθενά! Ας ελπίσουμε ότι τον Ιανουάριο θα γίνει το πρώτο ξεκαθάρισμα για να φύγουν οι ανίκανοι ποδοσφαιριστές, να έρθουν ικανοί και σε καλή ηλικία ξένοι ποδοσφαιριστές και να ενισχυθεί ο Ελληνικός κορμός με κανονικούς παίκτες και όχι φυσικά με τον Καπίνο και άλλες τέτοιες αστείες ποδοσφαιρικές περιπτώσεις.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει μεγάλη ευθύνη για το χάλι της ομάδας. Είναι ντροπή για την ιστορία της ομάδας να χάνει τέτοια παιχνίδια παίζοντας τόσο αντιπαραγωγικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή εν τέλη για την ιστορία των ερυθρολεύκων αυτή η πορεία και οι εμφανίσεις των τελευταίων 2-3 ετών. Όσοι έχουν την ευθύνη ας αναλάβουν τις δικές του ευθύνες. Διαφορετικά να εξηγήσουν στον κόσμο το σχέδιό τους το οποίο ίσως θα έπρεπε να αλλάξει με την συμμετοχή ξένων (Κινέζων) η και Ελλήνων (Σωκράτη Κόκκαλη junior) επενδυτών.

Άλλη λύση δεν υπάρχει…

Fimotro

Keywords
Τυχαία Θέματα