Δειτε τι ψαχνουν να αγορασουν οι ελληνες kai oi eλληνιδες ονline...

Ευκαιρίες να αγοράσουν ό,τι επιθυμούν σε προσιτές τιμές, προσφορές και έξυπνες λύσεις για τις αγορές τους,///
χωρίς να κάνουν “εκπτώσεις” στην ποιότητα αναζητούν online οι καταναλωτές στην Ελλάδα. Αυτό προκύπτει από τις προτιμήσεις των χρηστών της πλατφόρμας AggelioPolis.gr σε μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα.

Η
ΑggelioPolis.gr, μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες αγγελιών για online αγορές και πωλήσεις στην Ελλάδα, συμπλήρωσε οκτώ μήνες από το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας και συγκέντρωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για τις συνήθειες των χρηστών στη χώρα μας.
Φαίνεται, για παράδειγμα, ότι ορισμένα καταναλωτικά αγαθά έχουν άρωμα γυναίκας, ενώ άλλα παραμένουν σταθερές αξίες για το ανδρικό κοινό.

Οι άνδρες αναζητούν αυτοκίνητα, smartphones, υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη, οικιακές συσκευές και έπιπλα. Ειδικά στη περίπτωση των ηλεκτρονικών ειδών η ψαλίδα είναι πολύ μεγάλη ανάμεσα στους άνδρες και στις γυναίκες.

Οι γυναίκες αντίστοιχα έχουν την τάση να αγοράζουν σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους άνδρες, ρούχα, παιδικά είδη, κοσμήματα και ρολόγια, οικιακές συσκευές, έπιπλα.

Αναφορικά με τις αγγελίες πώλησης, φαίνεται ότι στην ανάρτηση αγγελιών ελαφρύ προβάδισμα έχουν οι άντρες έναντι των γυναικών, το ποσοστό ωστόσο τροποποιείται σε καθημερινή βάση.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η AggelioPolis.gr, προκύπτει ότι αγοράζουμε περισσότερο μεταχειρισμένα παρά καινούρια προϊόντα.

Οι καταναλωτές στη χώρα μας φαίνεται επίσης ότι αγαπούν ιδιαίτερα τα επώνυμα προϊόντα. Ειδικότερα, τα πιο δημοφιλή smartphoneς σύμφωνα με τους χρήστες της πλατφόρμας είναι τα iPhone, Samsung, Sony, HTC, και Lumia. Συγκεκριμένα στα smartphones, παρατηρήθηκε ότι η έλευση του iPhone 6 στην Ελλάδα εκτόξευσε τον όγκο των αναζητήσεων, αλλά και τις αγγελίες για πώληση όλων των προηγούμενων μοντέλων iPhone.

Στις παιχνιδομηχανές το PlayStation βρίσκεται στην κορυφή των αναζητήσεων και ακολουθούν το Xbox και το Nintendo. Στις αναζητήσεις φωτογραφικών μηχανών τα Canon, Nikon και LG έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των χρηστών. Στα αθλητικά είδη η μεγαλύτερη αναζήτηση παρατηρείται για τη Nike και ακολουθεί η Adidas. Στα αυτοκίνητα, πρώτη στις προτιμήσεις έρχεται η BMW και ακολουθεί η Honda, ενώ στις μηχανές οι μεγαλύτερες αναζητήσεις παρατηρούνται για τη Yamaha και τη Vespa.
Keywords
Τυχαία Θέματα