ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ!

Ο ΤΡ. ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΠέρασε στα ψιλά λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση του Λαυρεντιάδη, αλλά είναι σημαντική είδηση που σχετίζεται και αυτή με το σκάνδαλο στην Proton Bank. Ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, γνωστός για τις...
Νεοφιλελεύθερες
απόψεις για την Οικονομία, πρ. πρόεδρος της Attica, πρ. διευθύνων σύμβουλος στην Proton Bank και σχεδόν μόνιμος πανελίστας στον ΣΚΑΪ Τρ. Κολλίντζας, συνελήφθη και αυτός χθες για την ίδια υπόθεση που κατηγορείται ο Λ. Λαυρεντιάδης. Συνελήφθησαν είσης ο Αντώνης Αθανασόγλου και ο Δημήτρης Σαραμαντής τότε μέλη της Proton Bank αλλά και της επιτροπής επιδοτήσεων που κατηγορούνται για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων ύψους 1.701.000 ευρώ προς εταιρίες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Η σύλληψή τους έγινε με βάση ένταλμα που εξέδωσε η 2η ειδική ανακρίτρια θεωρώντας ότι και για αυτούς, όπως και για τον επιχειρηματία, υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι ύποπτοι φυγής. Δεν αποκλείονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις για την υπόθεση αυτή.
Keywords
Τυχαία Θέματα