''μπλοκο'' στο βουδουρη απο τη νεολαια συριζα...

18:33 12/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Οι δύσκολες ώρες και ημέρες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον εκλεκτό της ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Οδυσσέα Βουδούρη συνεχίζονται...
Μετά την πλειοψηφία των νομαρχιακών επιτροπών, την αντίθεσή της επισημοποίησε και η Νεολαία του κόμματος στην περιφέρεια και αφού είχαν προηγηθεί έντονες πιέσεις από την Κουμουνδούρου να μην το πράξει.

Χαρακτηρίζει, μάλιστα, τον κ. Βουδούρη «γυρολόγο της πολιτικής», ισχυρίζοντας ότι πρόκειται για προβληματική επιλογή και προβληματικές διαδικασίες, που ακολούθησε η κεντρική
επιτροπή, η οποία δεν έλαβε υπόψη τη γνώμη του συντονιστικού οργάνου.

Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση τονίζει ότι «δεν δεχόμαστε ότι απεικονίζεται στο πρόσωπο ενός πολιτικού ‘‘γυρολόγου’’ μια αιχμηρή πολιτική γραμμή που θα ανοίγει το δρόμο για την ανατροπή, κρίνοντας αυστηρά τόσο τις πράξεις και τις δηλώσεις του, όσο και τις πολιτικές που τις γεννούν».
«Η επιλογή του Οδυσσέα Βουδούρη είναι λανθασμένη και καθόλου προωθητική για τον χώρο μας και τους κοινωνικούς αγώνες που συνεχίζονται καθημερινά» αναφέρει και καλεί την ηγεσία του κόμματος να πάρει πίσω την απόφασή της προειδοποιώντας ότι «σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα, καθώς θα αποδυναμώσει το ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη των περιφερειακών εκλογών και όχι μόνο!».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα