Απόψε το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας!

16:27 21/6/2017 - Πηγή: Fimotro

Το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» μετά τον αγώνα θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου ο καθένας θα μπορεί να ψηφίσει υποψήφιο απ’ όποια ομάδα θέλει. Η αποχώρηση του παίκτη θα γίνει με βάση την κατάταξη της μεγάλης 24ωρης ψηφοφορίας.

Ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν ο νικητής του χθεσινού δεύτερου ατομικού αγωνίσματος και το έπαθλο που τον περίμενε στην παραλία ήταν φαγητό, παγωτά

και μασάζ, που τα απόλαυσε μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.495.307 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 75,5% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 51,1%.

Μπορεί οι «Μαχητές» για μια ακόμη φορά να αγωνίστηκαν ατομικά αλλά οι σχέσεις τους παρέμειναν στο πνεύμα του ομαδικού.

Απόψε το βράδυ όμως ο καθένας θα πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του προκειμένου να προχωρήσει και στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Οι δύο καλύτεροι παίκτες του αποψινού αγώνα θα κερδίσουν την προσωπική ασυλία. Αργότερα, στο «Συμβούλιο του Νησιού» όλοι μαζί ψηφίζουν κι από την ψηφοφορία προκύπτει ένας υποψήφιος. Δύο ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση θα προταθούν από τους δύο παίκτες που έχουν κερδίσει την ατομική ασυλία. Στο τέλος του επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor, με βάση τη λίστα δημοτικότητας των παικτών.

Ένα συγκλονιστικό ατομικό αγώνισμα ασυλίας έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κι ένα ακόμη πιο ανατρεπτικό «Συμβούλιο» έρχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα