Απιστευτη τραγωδια με τρεις νεκρους στο νιου τζερσει...

21:32 21/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Τρεις άνθρωποι πέθαναν και δέκα αγνοούνται έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε μοτέλ στο Πόιντ Πλέζαντ Μπιτς του Νιου Τζέρσεϊ, ...
το πρωί της Παρασκευής (05:30 τοπική ώρα).

Το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι η φωτιά έπιασε τους διαμένοντες στο μοτέλ κυριολεκτικά στον ύπνο, αφού ξέσπασε την ώρα όλοι βρίσκονταν στα κρεβάτια τους με συνέπεια να έχουν ελάχιστες δυνατότητες αντίδρασης.

Στο ξενοδοχείο διέμεναν θύματα του καταστροφικού τυφώνα Σάντι, των οποίων οι οικίες είχαν
καταστραφεί από το μανία της καταιγίδας.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως το κτήριο τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα σε πέντε μόλις λεπτά.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο ενός μάρτυρα που σχολίασε πως το μοτέλ «κάηκε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο».

Σύμφωνα με άλλους μάρτυρες, ξύπνησαν επειδή άκουγαν τις κραυγές του κόσμου, να παρακαλούν για βοήθεια, ενώ άλλοι φώναζαν «πήδα, πήδα».

Η φωτιά ξέσπασε στο δεύτερο όροφο. «Άνοιξα την πόρτα του σαλονιού και είδα φωτιά. Μέχρι να τηλεφωνήσω στην Πυροσβεστική, όλο το σπίτι ήταν τυλιγμένο στις φλόγες. Αποφάσισα να πηδήξω από το δεύτερο όροφο για να σωθώ, δεν είχα άλλη επιλογή» είπε ο άντρας που διέμενε στο διαμέρισμα από όπου ξεκίνησε η φωτιά, ενώ από την πτώση έχει μόνο διάστρεμμα στο πόδι.

Τρεις άνθρωποι είναι νεκροί, άλλοι δέκα αγνοούνται, ενώ αρκετοί τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα. Σύμφωνα με τις αρχές, πιθανόν να αγνοούνται και άλλα άτομα.

Οι αρχές εξετάζουν τους διαχειριστές της ξενοδοχειακής μονάδας για να διαπιστώσουν πόσοι ακριβώς άνθρωποι διέμεναν στο μοτέλ, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι φιλοξενούμενοι ανέρχονταν στους 40.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι υπό διερεύνηση από την πυροσβεστική του Νιου Τζέρσεϊ. Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα