Απειλες ρωμανου με αναφορες σε μαζιωτη kai ρουπα...

18:47 3/2/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Με νέο κείμενο που αναρτήθηκε στο ίντερνετ, ο προφυλακισμένος για την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Βελβεντό Κοζάνης και συμμετοχή στους Πυρήνες της φωτιάς, Νίκος Ρωμανός, επιτίθεται...
κατά δικαστών και πολιτικών διατυπώνοντας απειλές.

Σύμφωνα με το κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia, ο Ρωμανός επιτίθεται κατά των δικονομικών διαδικασιών, υπαινίσσεται την ύπαρξη δικτύου «τρομοκρατών» που θα πάρουν εκδίκηση για τον εγκλεισμό των συντρόφων τους «ματώνοντας» τους υπεύθυνους.

Ακόμη, δηλώνει την συμπαράστασή του στους επικηρυγμένους Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα κάνοντας παράλληλα λόγο για αναπόφευκτη «σύγκρουση κόσμων».

Απειλές κατά του δικαστηρίου εκτόξευσε ο Ν. Ρωμανός, ένας εκ των κατηγορουμένων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξή του στους επικηρυγμένους «αναρχικούς αντάρτες πόλης», Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα.

«Βρίσκομαι εδώ σαν δηλωμένος και αμετανόητος εχθρός σας, δεν ζητιανεύω την επιείκειά σας, δεν επιζητώ τον διάλογο με εσάς και τους ομοίους σας. Οι αξίες μου βρίσκονται σε πόλεμο με τις δικές σας» δηλώνει ο Ρωμανός.

Έξω από τη δικαστική αίθουσα, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, «σε τόπους ελεύθερους υπάρχουν επαναστατημένοι άνθρωποι, σύντροφοι για μένα, τρομοκράτες για σας, που δεν σκοπεύουν ν’ ανεχτούν την εξόντωσή μας χωρίς πρώτα να κάνουν εσάς και τους πολιτικούς σας προϊστάμενους σας να ματώσουν. Αν θέλετε μπορείτε να το εκλάβετε ως απειλή».

Ο Ν. Ρωμανός κάνει λόγο για σύνταξη εκατοντάδων σελίδων δικογραφιών και σχηματισμό νέων υποθέσεων με σκοπό το «θάψιμο» αυτού και των άλλων κατηγορουμένων για «δεκάδες χρόνια» στις «φυλακές της δημοκρατίας σας». «Ετοιμάζεστε να μας επιβάλλετε "ειδικές συνθήκες κράτησης" που είναι το μόνο πραξικόπημα που έλειπε από το πάνθεο με τις "ειδικές μεταχειρίσεις" (μεταγωγές, δικαστήρια, νομοθεσίες) που κατασκευάζετε για να μας πολεμήσετε» αναφέρει, προσθέτοντας ότι οι απλοί νόμοι της φυσικής λένε ότι συνέπεια της δράσης είναι η αντίδραση.

«Οι αντιφάσεις του σύγχρονου πολιτισμού εκρήγνυνται όλο και συχνότερα. Δεκάδες πυρκαγιές ανάβουν σε πόλεις που όλα έμοιαζαν ήρεμα και απειλούν να σπείρουν το χάος στην οργανωμένη τάξη του συστήματος» αναφέρει στη δήλωσή του, συμπληρώνοντας ότι τέτοια γεγονότα «δημιουργούν συνθήκες που μας εξυπηρετούν».
«Δημιουργούμε γέφυρες επικοινωνίας με ανθρώπους πίσω από τα οδοφράγματα ώστε οι πράξεις βίας να γίνουν κομμάτι ενός ειδικότερου πολιτικού πλαισίου, ανοίγοντας έτσι την προοπτική του περάσματος τους στον αγώνα για την αναρχική επανάσταση».
Κλείνοντας, ο Ν. Ρωμανός αναφέρει ότι «δεν μπορείτε να μας λυγίσετε, δεν μπορείτε να σταματήσετε τη θύελλα που έρχεται».
«Περισσότερη βία ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο. Δύναμη στους επικηρυγμένους αναρχικούς αντάρτες πόλης Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα. Δύναμη σε όλους τους συντρόφους που βρίσκονται στην παρανομία» καταλήγει.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα