Αγγελοπουλοι : συγχαρητηρια στον κοσμο, ηταν αψογος

22:23 25/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ήταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ μέσα στο ΣΕΦ. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν...
τόσο για την άνετη νίκη, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αρχικά
μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τονίζοντας: «Στην Ευρωλίγκα είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, η νίκη αυτή χτίζει ψυχολογία για τη συνέχεια. Κερδίζουμε και έχουμε άλλα δύο δύσκολα ματς και πάμε για τους τελικούς, όχι ότι έχει κριθεί 100% αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Σε ερώτηση για τις αλλαγές που έχουν υπάρξει στο ρόστερ, σχολίασε: «Ευτύχημα είναι που είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε να συζητάμε για αλλαγές παικτών. Ο αντίπαλός μας έχει πέντε ξένους και έχει κολλήσει εκεί δεν πάει στους έξι. Λόγω τραυματισμών κάναμε αλλαγές, ο ένας μας είπε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και λύθηκε η συνεργασία με τον Τζέιμς εννοώ, αυτοί που μείναμε συνεχίζουμε για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι αρχής γενομένης την Κυριακή μπαίνοντας και ο Παπανικολάου θα ενισχύσει τη ομάδα. Στην Ευρωλίγκα είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο και συνεχίζουμε».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ερωτηθείς για το αν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί ο Σον Τζέιμς, σχολίασε: «Όχι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης Τζέιμς, ό,τι ήταν να γίνει έγινε. Η ομάδα έδειξε ότι είναι καλή, η διαφορά μας βέβαια με τον Παναθηναϊκό δεν είναι 30 πόντους, αλλά κερδίσαμε παίζοντας καλά και συνεχίζουμε» και συνέχισε «Παλιά παίρναμε την ψυχολογία παίρνοντας τις Ευρωλίγκες για να παίξουμε στην Ελλάδα, τώρα βλέπω να γίνεται το αντίθετο».

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει ο κόσμος να κλείσει εισιτήρια για το Βερολίνο, όπου θα πραγματοποιηθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας, απάντησε: «Να μην κλείσετε εισιτήρια για το Βερολίνο. Συγχαρητήρια στον κόσμο ήταν άψογος. Είναι καλό να ασχολείσαι μόνο με το μπάσκετ και τίποτε άλλο, βήμα-βήμα θα πάμε ψηλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα