Ανεβαινουν οι τονοι στις ιδιωτικοποιησεις των αεροδρομιων...

17:02 24/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Ανεβαίνουν οι τόνοι σε ό,τι αφορά το κρίσιμο θέμα των πωλήσεων περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) κ. Βασίλης Αλεβιζόπουλος...
την επόμενη Τρίτη θα προχωρήσει σε επώνυμες καταγγελίες «επιχειρηματικών και άλλων συμφερόντων» που κινούνται γυρω από το ενδιαφέρον ξένων ομίλων που θέλουν να εξαγοράσουν αερολιμένες κυρίως στην Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη
και το Αιγαίο.

Όπως έχει τονίσει ο κ. Αλεβιζόπουλος στο newmoney.gr ήδη γερμανικοί άλλα και άλλοι διεθνείς όμιλοι έχουν ξεκινήσει συναντήσεις κι επαφές στα υπό πώληση αεροδρόμια της επικράτειας έχοντας προσβάσεις σε απόρρητα κρατικά δεδομένα χωρίς καν να έχουν μιλήσει όμως για τίμημα ή για τις προθέσεις τους.

Παράλληλες καταγγελίες μιλάνε για πρώην στελέχη της ΥΠΑ που δεσμεύονται βάσει των συμβάσεων που είχαν με το Ελληνικό Δημόσιο να μην προχωρούν σε συνεργασίες με ιδιώτες, να λειτουργούν αυτή την στιγμή ως σύμβουλοι ξένων και ελληνικών σχημάτων.

Στη συνέντευξη που την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί θα υπάρξει παρουσία τοπικών φορέων από όπου θα υπάρξουν ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων.

Πηγή: newmoney.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα