Αναβλήθηκε το κασ-οι αρχαιολόγοι δημιουργούν προβλήματα!

19:13 27/9/2017 - Πηγή: Fimotro

Πρωτοφανή εμπόδια δημιουργούν οι Αρχαιολόγοι στην τεράστια επένδυση του Ελληνικού! Σε νέα συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, μάλλοντην προσεχή Τρίτη, θα συζητηθεί το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης του Ελληνικού καθώς αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος στη σημερινή συνεδρίαση. Ολα δείχνουν πως στη συνεδρίαση της Τρίτης θα κηρυχθεί αρχαιολογική ζώνη μεγάλο τμήμα της έκτασης του πρώην αεροδρομίου, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από το επενδυτικό σχήμα. Είναι

προφανές ότι οι αρχαιολόγοι θέλουν να δημιουργήσουν νέα εμπόδια στην επένδυση του Ελληνικού το οποίο θα πάει ακόμα πιο΄πίσω με ολέθριες συνέπεις για την Ελληνιή οικονομία.

Οπως μετέδωσε νωρίτερα το Euro2day.gr:

Πολύωρη αναμένεται να είναι και η σημερινή συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) για την έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (Σ.Ο.Α.) και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ελληνικού. Η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού (η κα Λ. Κονιόρδου επέστρεψε «εσπευσμένα» από πολυήμερο ταξίδι στην Κίνα) έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να τελειώσει σήμερα το σίριαλ με έγκριση του Σ.Ο.Α., με βάση και το μνημόνιο που είχε υπογραφεί με τη Lamda Development ΛΑΜΔΑ +1,52%.

Keywords
Τυχαία Θέματα