Αυτός είναι ο μπράβος που γάζωσαν με καλάσνικοφ

10:01 3/5/2017 - Πηγή: Fimotro
Ενας άντρας, πατέρας μαθητή του δημοτικού, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στις 8.38, στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και μία γυναίκα, που, όμως, δεν είχε σχέση με την υπόθεση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας, ο οποίος είναι ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλης Γρίβας, την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά δέχτηκε δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ από τέσσερις άντρες με κράνη.Τρομοκρατημένα είναι τα παιδιά δημοτικού σχολείου στα Γλυκά Νερά καθώς έγιναν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες
άγριας εκτέλεσης μπροστά στην πόρτα του σχολείου τους! Μάλιστα μετά την επίθεση οι γονείς έσπευσαν με εντολή της διεύθυνσης του σχολείου να πάρουν τα παιδιά τους πολλά από τα οποία ρωτούσαν τι έγινε με το άτομο που πυροβόλησαν οι δράστες. Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα όσων έλαβαν χώρα το πρωί της Τετάρτης έξω από δημοτικό σχολείο στην οδό Σαλώνων. Μητέρα περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πως οι δράστες εκτέλεσαν μπράβο της νύχτας ενώπιον του παιδιού του, αλλά και δεκάδων άλλων. Από τη μία πόρτα έβγαινε το παιδί και από την άλλη οι δράστες εκτελούσαν τον πατέρα του, τόνισε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.
Δείτε το βίντεο

Το συμβάν έγινε πέντε μέτρα από την είσοδο του σχολείου είπε, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ένας άλλος μάρτυρας. Την ώρα που χτυπούσε το κουδούνι για να μπουν τα παιδιά μέσα, μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και δεκάδων γονέων δύο εκτελεστές, δύο μας είπαν όσοι το είδαν, χτύπησαν. Οκτώ σφαίρες έπεσαν, είπε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα