Αυτή είναι η πολυτελής σουίτα που φιλοξενεί τον μπάρακ ομπάμα

Μπορεί ο τόπος διαμονής του Μπαράκ Ομπάμα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα να μην έχει γίνει επίσημα γνωστός – σε μια προσπάθεια ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου – όμως η «κινητικότητα» στον Αστέρα Βουλιαγμένης δεν αφήνει περιθώρια να αμφισβητηθεί πως αυτό είναι το ξενοδοχείο που θα καταλύσει.

Ήδη, κλούβες των ΜΑΤ και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται επί ποδός, ελέγχοντας το ποιος εισέρχεται και εξέρχεται από το ξενοδοχείο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μαζί με τους συνεργάτες

του θα διαμείνουν στον Αστέρα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στο ξενοδοχείο Intercontinental. Μάλιστα, εκεί έχει μεταφερθεί και ο ιατρικός εξοπλισμός (συσκευασμένος σε κούτες), που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δεκάδες φιάλες ανθρώπινου αίματος (υπάρχουν κούτες με την ένδειξη Human Blood), σε περίπτωση που χρειαστούν…

Το ξενοδοχείο είναι ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή της χώρας ενώ η Προεδρική Σουίτα είναι εκείνη που ξεχωρίζει από κάθε άλλο χώρο του συγκροτήματος.

Το πολυτελέστατο διαμέρισμα είναι 175 τετραγωνικά μέτρα, έχει υπέροχη θέα στον Σαρωνικό και θαυμάσιο μπάνιο, ενώ η αξία του αγγίζει τις 10.000€ τη βαρδιά.

Το γνωστό ξενοδοχείο

Το πολυτελές «Αρίων» εγκαινιάστηκε το 1967, με σχέδια του κορυφαίου αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Βουτσινά. Η αυτοκρατορική, μαρμάρινη σκάλα της υποδοχής – τότε, στοιχείο μοναδικό για lobby ξενοδοχείου – τα χειροποίητα έπιπλα, τα έργα τέχνης που στόλιζαν τους τοίχους του με τις υπογραφές Γύζη, Τσαρούχη, Εγγονόπουλου, Μόραλη και Μυταρά, έγιναν αμέσως talk of the town.

Μέσα στον βράχο, σε απόλυτη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο, το «Ναυσικά», άνοιξε τις πόρτες του το 1980. Αρχιτεκτονικά, αποτελεί έξοχο δείγμα του μοντέρνου κινήματος (σ.σ. η μελέτη του ήταν έργο του αρχιτέκτονα του Χίλτον Εμμανουήλ Βουρέκα, καθώς και των Α. Γεωργιάδη και Κ. Δεκαβάλλα), Η πισίνα του υπήρξε για δεκαετίες το απόλυτο meeting point της αθηναϊκής ελίτ και του επιχειρηματικού, πολιτικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Το τρίτο ξενοδοχείο του συγκροτήματος, το πιο ήσυχο και οικογενειακό «Αφροδίτη» με την ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, κατασκευάστηκε το 1984 αλλά έπαψε να λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια .

Και τα 3 ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν ριζικά απο τους νέους ξένους ιδιοκτήτες τους που αγόρασαν ολο τον Αστέρα περιμένοντας νέες στιγμές δόξας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα