Μπαχαλο : ο θεοδωρακης εμπλεξε με την χουντα τον πατερα του ξαδελφου του τσιπρα!!!

13:25 11/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΕΛΕΟΣ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ;
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!
Όταν μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο και προεκλογικό...
αίσχος, αυτό ακριβώς ενοούμε. Ο Γιώργος Τσίπρας μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώτος εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα... με δήλωσή του απαντάει στο
πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με όσα είπε για τον πατέρα του και την Χούντα(!!!).
«Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σ. Θεοδωράκης, στην προεκλογική ομιλία του στη Λάρισα αναφέρθηκε στον πατέρα μου. Είπε συγκεκριμένα: «Ο κ. Τσίπρας, το είπα, και νόμισα ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια -αλλά αν θέλει να δώσει συνέχεια μπορώ να το πω- έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι εργολάβων. Ο πατέρας του ήταν εργολάβος δημοσίων έργων. Ο θείος του ήταν εργολάβος δημοσίων έργων, ξεκινώντας την καριέρα του από την χούντα, και από έργα που έπαιρνε στη χούντα».
Ο θείος του Αλέξη Τσίπρα τυχαίνει να είναι ο πατέρας μου Ηρακλής Τσίπρας. Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Θεοδωράκης είναι συνδυασμός παλιότερων ευφάνταστων άθλιων αναφορών του Γ. Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ και του Β. Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων. Ο πατέρας μου ούτε ξεκίνησε ως εργολάβος επί χούντας (ξεκίνησε πολύ νωρίτερα όπως και ο πατέρας του Α. Τσίπρα), ούτε ευνοήθηκε από τη χούντα, αντίθετα διώχθηκε, φυλακίστηκε, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Σχετική αναλυτική απαντητική επιστολή μου είχε δημοσιευτεί στην Αυγή (8/2/2012), στην οποία και παραπέμπω τον κ. Θεοδωράκη.
Ο τρόπος που ο κ. Θεοδωράκης αναφέρεται στην ιδιότητα του εργολάβου, δείχνει ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει άγνοια βασικών πλευρών της νεοελληνικής πραγματικότητας, της οικονομίας της, των κατασκευών. Το να έχει μεγαλώσει κανείς σε «σπίτι εργολάβων» είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται; Σημαίνει κάτι για την εντιμότητά του; Σημαίνει μήπως κατ’ ανάγκην πλούτη; Μήπως είναι εξίσου «επιλήψιμα» τα σπίτια καταστηματαρχών, βιοτεχνών, ξενοδόχων, δικηγόρων, γιατρών κλπ; Κατά τα άλλα το Ποτάμι είναι πολύ υπέρ της επιχειρηματικότητας. Ο κ. Θεοδωράκης νομίζει ίσως ότι όλοι οι εργολήπτες δημοσίων έργων είναι κάτι σαν τον Μπόμπολα. Τόσα γνωρίζει ο άνθρωπος… Είναι τέτοια η άγνοια και αμετροέπειά του που νομίζει ότι κραδαίνει κάποιο δυνατό χαρτί και απειλεί τον Α. Τσίπρα αλλά… με μεγαλοψυχία: «το είπα, και νόμισα ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια αλλά αν θέλει να δώσει συνέχεια μπορώ να το πω».
Ο κ. Θεοδωράκης μπορούσε να αναλογιστεί το γεγονός ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν υιοθέτησαν ποτέ τις ανοησίες των Καρατζαφέρη και Λεβέντη για να ρίξουν λάσπη στον πατέρα μου και δια μέσου αυτού στον Α. Τσίπρα. Προφανώς, επειδή τις θεώρησαν - και ήταν - ανοησίες. Αντίθετα, ο κ. Θεοδωράκης ζήλεψε την ελαφρότητα των αρχηγών του ΛΑΟΣ και της Ένωσης Κεντρώων. Το γαρ πολύ της θλίψεως… μπροστά στη βέβαιη πτώση της φούσκας του Ποταμιού».
Σ.Σ. Fimotro : πιο κάτω αποκλείεται να πέσει το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Τι σχέση έχει η Χούντα και ο πατέρας του ξαδέλφου του Αλέξη Τσίπρα με αυτές τις εκλογές της Κυριακής; Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος;
Keywords
Τυχαία Θέματα