To μοσχατο ακουει;

10:28 2/9/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
συγχαρητήρια (για μία ακόμα φορά) στο blog σας γιατί ήσασταν ένα από τα ελάχιστα μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν με σαφήνεια το τι συνέβαινε στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες...
Kατά τα λοιπά, ο διαγωνισμός αυτός ήταν η (για πρώτη φορά) δικαίωση του ''λεφτά υπάρχουν''. Αρκεί να ξέρεις να τα ξετρυπώσεις. Και ο Αλέξης με τον Παππά είχαν τον τρόπο απ' ότι φάνηκε. Κέρδισαν έτσι μετά από πολύ καιρό κάποιους (αρκετούς) θετικούς πόντους στη συνείδηση των πολιτών.
Αντίθετα ο τρόπος που
χειρίστηκε το... Μοσχάτο (Λαχαναγορά) το θέμα των αδειών, έδειξε ότι στη ΝΔ υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας και εξυπνάδας. Αφού δια μέσου του αρχηγού Κούλη αλλά και επίσημων ανακοινώσεων του κόμματος, διατείνονταν ότι θα καταργήσουν το νόμο Παππά ο οποίος έφερε 246 (!!) εκ. ευρώ στο κράτος, και ότι θα μοιράσουν πολλές τηλεοπτικές άδειες του 1 εκ ευρώ, όταν οι τέσσερις άδεις αγοράστηκαν κατά μέσο όρο 60 εκ. ευρώ η μία.
Πράγματι, η ΝΔ είναι ''έτοιμη'' να κυβερνήσει και να φέρει ''επενδύσεις'' και ''χρήματα'' στα ταμεία του κράτους. Τώρα αν θα είναι πράγματι χρήματα ή μαρούλια από την παρακείμενη λαχαναγορά, δεν το γνωρίζω.
Τέλος και κλείνοντας, ελπίζω (αν και δεν το πιστεύω), ο Αλέξης και ο Παππάς να κάνουν αντίστοιχες έξυπνες κινήσεις και σε άλλους τομείς, γιατί η οργή του κόσμου δεν θα καταλαγιάσει επειδή ο Μαρινάκης ή ο Καλογρίτσας πήραν άδεια τηλεοπτική. Η άδικη και υπερβολική φορολόγηση έχουν γονατίσει τους πάντες, κι αυτό θα το πληρώσουν ακριβά οι Συριζαίοι, όσο ακριβά πλήρωσαν οι καναλάρχες τις άδειες.
Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα