Seat alhambra : οικογενειακη υποθεση

12:41 16/6/2014 - Πηγή: Fimotro

Σας παρουσιάζουμε ένα αυτοκίνητο που μένει σε όλους αξέχαστο στον οδηγό του, στους επιβάτες ακόμη και στους ανυποψίαστους περαστικούς. Κανένα οικογενειακό...
αυτοκίνητο έως τώρα δεν έχει καταφέρει να συνδυάσει τόσο έξυπνα την έννοια του χώρου, την τεχνολογία και τον λειτουργικό σχεδιασμό.
Γνωρίστε το SEAT Alhambra, το πιο ολοκληρωμένο και σύγχρονο MPV που είναι ιδανικό για τη σύγχρονη οικογένεια. Και όταν μιλάμε για χώρο,
εννοούμε για τη δουλειά σας, τα χόμπι σας και για ό,τι άλλο φανταστείτε. Σκεφτείτε, υπάρχει αρκετός χώρος για 7 θέσεις ή 2.430 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, καθώς οι δύο σειρές των πίσω καθισμάτων κλείνουν διακριτικά και ενσωματώνονται στο δάπεδο.
Μπείτε στο εσωτερικό του από τις συρόμενες πίσω πλαϊνές πόρτες και απολαύστε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της άνεσης μέσα σε ένα τόσο κομψά σχεδιασμένο αυτοκίνητο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η σπορ αισθητική και η εργονομία του SEAT Alhambra έχουν βελτιωθεί με την εφαρμογή της προηγμένης τεχνολογίας, ενώ επιπλέον έχουν προστεθεί προαιρετικές λειτουργίες όπως το Park Assist και το Οπτικό Σύστημα Παρκαρίσματος (OPS) που σας βοηθούν να παρκάρετε και στα πιο δύσκολα σημεία. ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗΗ οικογενειακή ζωή έχει πολλές διαφορετικές πλευρές, αφού σε αυτή συμμετέχουν πολλά διαφορετικά άτομα. Εμείς δημιουργήσαμε ένα αυτοκίνητο που να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη - μεγάλη ή μικρή - με έξυπνους χώρους, κορυφαίο σχεδιασμό και τεχνολογία αιχμής.
Όταν κοιτάζει κανείς το SEAT Alhambra μένει έκθαμβος από το ξεχωριστό τοξοειδές σχήμα του και από τη μακριά σιλουέτα του, με τα ακριβώς 4,85 μέτρα μήκος. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι άνετο, τα πάντα είναι φτιαγμένα με υψηλή ποιότητα και είναι γεμάτο έξυπνες λύσεις. Όπως για παράδειγμα το ευέλικτο σύστημα καθισμάτων, με τα καθίσματα που διπλώνουν και ενσωματώνονται στο δάπεδο.
Αν χρειαστεί, οι τρεις αυτόνομες θέσεις στην κεντρική σειρά μπορούν να μετακινηθούν μπροστά και πίσω, ενώ μπορούν να διπλωθούν για να δημιουργηθεί ένας επίπεδος χώρος όπου μπορείτε να μεταφέρετε τις αποσκευές σας.ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ
Η πρόσβαση στα πίσω καθίσματα του SEAT Alhambra γίνεται από δύο μεγάλες συρόμενες πόρτες, που μαζί με την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου διατίθενται και με ηλεκτρικούς μηχανισμούς ώστε να λειτουργούν αυτόματα.Η τρίτη σειρά καθισμάτων είναι εύκολη στην πρόσβαση χάρη στη δυνατότητα των καθισμάτων της μεσαίας σειράς να μετακινούνται και να γέρνουν προς τα μπροστά. Χάρη στο ιδιαίτερα μακρύ μεταξόνιο, η τρίτη σειρά καθισμάτων του SEAT Alhambra είναι αρκετά μεγάλη ώστε να φιλοξενεί όχι μόνο παιδιά αλλά και ενήλικες.Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη σειρά καθισμάτων, μπορεί και αυτή να διπλωθεί και να ενσωματωθεί στο δάπεδο όταν δεν τη χρειάζεστε.ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩΑΡΘΡΟ 2
ΤΟ SEAT LEON CUP RACERTo νέο SEAT Leon Cup Racer μαγνητίζει εξαρχής το βλέμμα. Οι δυνατές του καμπύλες κάθονται πάνω σε τροχούς 18 ιντσών, ενώ είναι 40 εκατοστά πιο φαρδύ από το μοντέλο μαζικής παραγωγής. Η πρόσοψή του έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστες αεροδυναμικές επιδόσεις, καθώς και καλύτερο εξαερισμό σε κινητήρα και φρένα.Τα φτερά είναι εξοπλισμένα με οπές εξαερισμού που βελτιώνουν την ψύξη στο τετραπίστονο σύστημα πέδησης. Επίσης, τα δυνατά μαρσπιέ συνεργάζονται τέλεια με την μπροστινή αεροτομή, την ποδιά, τον πίσω διαχύτη και την διπλή αεροτομή οροφής μονής βάσης του αυτοκινήτου, κάνοντάς το ένα με την πίστα και χαρίζοντάς του ακαριαίους ελιγμούς.To SEAT Leon Cup Racer παραμένει πιστό στο σχεδιαστικό DNA του Leon: κρατάει τόσο τους χαρακτηριστικούς προβολείς full-LED με την μοναδική λειτουργία φωτισμού ημέρας, καθώς και τα πίσω φώτα LED του μοντέλου μαζικής παραγωγής. Επίσης, διαθέτει το ίδιο περίγραμμα οροφής, αλλά και στις πλαϊνές χαρακτηριστικές γραμμές και καμπύλες.ΤΕΛΕΙΑ ΒΑΣΗO μοναδικός και συναρπαστικός σχεδιασμός μαζί με τον δυναμικό αγωνιστικό χαρακτήρα κάνουν το SEAT Leon ένα μοντέλο που καταπλήσσει. Το Leon ξεχειλίζει υψηλή τεχνολογία, ενώ η ποιότητα και η φινέτσα που αποπνέει, το έχουν αναδείξει σε εμβληματικό μοντέλο της ισπανικής μάρκας. Οι κινητήρες του προσφέρουν μεγάλες επιδόσεις εντελώς αβίαστα, αλλά και υποδειγματική αποδοτικότητα, ενώ το χαμηλό συνολικό του βάρος αποτελεί ένα επιπλέον ατού που τονίζει τον αγωνιστικό και δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου.ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑH συστηματική μείωση του βάρους χαρακτηρίζει και το εσωτερικό, το οποίο προστατεύεται από ένα rollcage μεγάλης αντοχής. Η μέγιστη ασφάλεια εξασφαλίζεται επίσης από το αγωνιστικό κάθισμα με σύστημα HANS για την προστασία κεφαλής και αυχένα. Η βασική μορφή της καμπίνας παραμένει η ίδια και στο αγωνιστικό μοντέλο, παρότι οι πληροφορίες του οδηγού και τα χειριστήρια ελέγχου συγκεντρώνονται στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και την οθόνη TFT μεγάλης ευκρίνειας από πίσω του. Με αυτή τη διάταξη, ο οδηγός έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγωνιστικού του εργαλείου.

To Leon Cup Racer αντλεί τη δύναμή του από έναν πανίσχυρο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα δύο λίτρων, με μέγιστη ισχύ 330HP/243KW και μέγιστη ροπή τα 400Nm. Η μετάδοση ισχύος στον εμπρός άξονα γίνεται από ένα 6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που κατευθύνεται από το τιμόνι και ένα ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΑΡΘΡΟ 3
SEAT LEON EUROCUP 2014Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην πλούσια αγωνιστική κληρονομιά της SEAT με το SEAT Leon Eurocup. Το 2014 μπαίνει εμπρός με το ολοκαίνουργιο Πρωτάθλημα Ενιαίου Τύπου και η αγωνιστική ένταση που χαρίζει η SEAT στους οδηγούς της εκτοξεύεται στα ύψη.Έξι αγωνιστικά σαββατοκύριακα, έξι ευρωπαϊκές χώρες, δύο δωρεάν εκπαιδευτικές δοκιμές, ένας προκριματικός, δύο αγώνες ανά διήμερο και ελκυστικά χρηματικά έπαθλα συνθέτουν την απόλυτη αγωνιστική εμπειρία.Στην πίστα, απόλυτος κυρίαρχος είναι το SEAT Leon Cup Racer, ένα πανίσχυρο αγωνιστικό 330 HP / 243 kW προικισμένο με αμέτρητα επαγγελματικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Σε απόλυτη αρμονία με τις επιτυχίες του παρελθόντος, το 2014 SEAT Leon Eurocup γίνεται ο επόμενος σημαντικός σταθμός στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Ισπανικής μάρκας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Keywords
Τυχαία Θέματα