O ξενος τυπος για την προκριση της ελλαδας στο μουντιαλ 2014...

Δίκαιη χαρακτήρισε ο ξένος Τύπος την πρόκριση της Ελλάδας στους τελικούς του επερχόμενου παγκοσμίου κυπέλλου.
Λίγη ώρα μετά το 1-1 στο Βουκουρέστι, με το οποίο η «γαλανόλευκη» σφράγισε το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας, ...
στην ιστοσελίδα της FIFA το ρεπορτάζ ανέφερε: «Η Ελλάδα στάθηκε όρθια και δυνατή στο Βουκουρέστι», ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην 3η παρουσία της εθνικήςμας σε τελική φάση
παγκοσμίου κυπέλλου.
Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας ήταν λογικό να προβάλλουν περισσότερο τον Φερνάντο Σάντο. Η εφημερίδα «Record» στην ηλεκτρονική της έκδοση γράφει: «Ο Σάντος οδηγεί τους Έλληνες στη Βραζιλία», ενώ ανάλογη ήταν και η θέση της A Bola: «Ο Σάντος στη Βραζιλία».

Από το ταξίδι της επιστροφή της από το Βουκουρέστι. Σύμφωνα με τη Marca «η Ελλάδα δεν άφησε περιθώρια για εποποιία», επισημαίνοντας πως η εθνική μας δεν άφησε τους Ρουμάνους να φτάσουν σε ανατροπή. Προσθέτει δε: «Οι Έλληνες είναι αυτοί που υποφέρουν, αλλά στη Ρουμανία λείπει το ποδόσφαιρο». Το yahoo.com τονίζει: «Η Ελλάδα προκρίνεται σε δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ και 3ο συνολικά», ενώ με την πρόκριση της Ελλάδας ασχολήθηκαν και οι γείτονές μας στην Τουρκία. Ο τίτλος της Fanatik: «Οι Έλληνες, οι γείτονές μας, θα βρεθούν στην Βραζιλία μετά το 1-1 στη Ρουμανία».

H βραζιλιάνικη «globoesporte» στέκεται περισσότερο στην παρουσία του Κώστα Μήτρογλου και αναφερόμενη στην πρόκριση της Ελλάδας προτάσει τον τίτλο «Ζεστό πόδι» έχοντας την φωτογραφία του στράικερ του Ολυμπιακού την ώρα που σκοράρει.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα