O ant1 διαφημιζει την σημερινη συνεντευξη του τζιτζικωστα στη μαρια χουκλη

ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΟ...
Καλεσμένος της Μαρίας Χούκλη, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 20:00, θα είναι απόψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής...
Μακεδονίας και υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μόλις 24 ώρες μετά την πρώτη κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Αθήνα.

Την συνέντευξη του Απόστολου Τζιτζικώστας στην Μαρία Χούκλη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
του ΑΝΤ1 μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και από τον ant1news.gr.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος επικεντρώνει τις τοποθετήσεις του προς τους ψηφοφόρους στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας στην φράση «θα συντηρήσετε “το παλιό που τελειώνει” ή το “νέο” που θα εμπνεύσει”», θα κληθεί να αναλύσει το όραμα του για την Νέα Δημοκρατία, τις αλλαγές που επιβάλλονται, όπως αναφέρει, στην δομή και την λειτουργία του κόμματος ώστε να υπάρξει η «αναγέννηση της Κεντροδεξιάς».
Ο μόνος υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που δεν είναι βουλευτής - και δεν μπορεί βάσει νόμου να εκλεγεί βουλευτής ως το 2019 - δίνει απαντήσεις στην Μαρία Χούκλη και τον ΑΝΤ1 και για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να παίξουν ενεργό ρόλο σε ενδεχόμενο δυαρχίας, δηλαδή εφόσον ο ίδιος εκλεγεί Πρόεδρος του Κόμματος και η Νέα Δημοκρατία αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας και πρέπει να ορίσει Πρωθυπουργό.
Εν τω μεταξύ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναχωρεί αύριο για τη Μαδρίτη για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Σ.Σ. Fimotro : υπάρχει κανάλι που θα διαφήμιζε τον 64χρονο Βαγγέλα επειδή θα έδινε κάποια συνέντευξη; Θα... έπεφτε η τηλεθέαση και μόνο που θα έλεγαν το όνομα του!
Keywords
Τυχαία Θέματα