O άκης γύρισε… σπίτι! (φωτό)

21:49 4/5/2017 - Πηγή: Fimotro

Με ένα φιλί στο στόμα η Βίκυ Σταμάτη υποδέχθηκε τον Ακη Τσοχατζόπουλο στο σπίτι στο Χαλάνδρι. Η σύζυγός του, η οποία ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο από την έξοδό του από την φυλακή, φρόντισε να μπει νωρίτερα στο σπίτι και να τον υποδεχθεί δεόντως υπό το βλέμμα φωτογράφων και τηλεοπτικών καμερών.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον αποφυλακισθέντα πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας στο μπαλκόνι

της οικίας του, πλάι στον 10χρονο γιο του, με το βλέμμα του κ. Τσοχατζόπουλου να είναι χαρακτηριστικό και αποκαλυπτικό της επιθυμίας και της λαχτάρας του να βρεθεί και πάλι κοντά με τον μικρό.

Όπως βλέπουμε στις φωτό, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ δεν φοράει τα ρούχα με τα οποία εξήλθε από την φυλακή, αλλά έχει αλλάξει, και εμφανίζεται με ριγέ πουκάμισο και σκούρο παντελόνι. Αναμφίβολα, τις επόμενες ημέρες, πατέρας και γιος θα έχουν την ευκαιρία να πουν πολλά και να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο, καλύπτοντας τον χαμένο χρόνο…

«Οι τότε πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Σημίτης είναι απολύτως ένοχοι για τις επιθέσεις αυτές εναντίον μου και για τον εγκλεισμό μας στη φυλακή. Θα έχουμε όμως την ευκαιρία στο δικαστήριο, θα μπορέσουμε πλέον, απελευθερωμένοι, να ασχοληθούμε σε βάθος», δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο σπίτι στο Χαλάνδρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα